După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 25 septembrie 2020

Primăria Parisului îşi dublează subvențiile pentru LGBT ✅ O „casă a culturii LGBT” îşi va deschide în curând porțile...

 Un reprezentant al primarului Parisului a dezvăluit pentru Le Monde că primăria din Paris va dubla sprijinul financiar pentru asociațiile LGBT. De asemenea, o „casă a culturii LGBT” îşi va deschide în curând porțile.

Una dintre promisiunile primarului Anne Hidalgo în campanie, înainte de primul tur al alegerilor municipale, se va materializa în octombrie. Potrivit informațiilor colectate de Le Monde, primăria din Paris va aloca 382.650 de euro către 25 de asociații LGBT, o sumă mult mai mare decât cea care le-a fost alocată anterior.

„Dublăm sprijinul financiar, care va urca de la aproximativ 200.000 de euro la aproximativ 400.000 de euro pe an”, a declarat Jean-Luc Romero-Michel, viceprimar și activist homosexual responsabil cu drepturile omului, integrare și lupta împotriva discriminării în capitala franceză.

Acesta a salutat măsura, amintind că „nici un cent” nu fusese alocat comunității LGBT înainte de sosirea socialiștilor la conducerea orașului, când Bertand Delanoë a ajuns primar în 2001. Totuși, potrivit acestuia, „Parisul nu acordă cei mai mulți bani asociațiilor de acest tip”.

Crearea unei „Case a culturilor LGBT+”

Un proiect în această direcție ar putea fi iniţiat în arondismentul 4, informează ziarul francez, citat de Sputnik France. Nu s-a stabilit încă o dată a deschiderii „Casei culturilor LGBT +”, o sală de expoziții promovând această comunitate, deși a fost anunțată în ianuarie 2020, înainte de a deveni o promisiune de campanie. Acum va face parte din programul primăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.