După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 septembrie 2020

📚 EQUIP – Evenimentul de certificare online | Mihail Manole

Drag prieten, ești pastor sau membru al unei biserici si vrei să ajungi la mai multe persoane din comunitatea ta cu Evanghelia? 

Desigur că da!

Până la urmă, tocmai de aceea ai intrat în „misiunea creștină”, nu-i așa?

Cu actuala situație, Evanghelia ajunge din ce în ce mai greu la comunitățile noastre, dar am vești grozave.

🔴 Am creat un program creștin de dezvoltare personală pentru a te echipa cu instrumentele și resursele necesare pentru a ajunge la oamenii din comunitatea ta fără efort acolo unde sunt.

 Cu toții știm că există oameni în jurul tău care nu vor veni niciodată într-o biserica. Tu ce vei face pentru acești oameni? Cum îi vei ajuta în mod concret?

🔴 Resursele pe care ți le punem la dispoziție, care au fost create de John Maxwell, sunt făcute exact având lucrul acesta în minte... Sunt făcute pentru a crea un pod de legătură între biserică și oamenii care în momentul de față nu sunt în ea.

 Tu poți construi acest pod.

📢 Da click pe linkul de mai jos pentru a vedea toate informațiile și pentru a te înscriehttps://equipleadership.ro/wp/

 „Voi sunteţi sarea pământului. Dar, dacă sarea* îşi pierde gustul, prin ce îşi va căpăta iarăşi puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic, decât să fie lepădată afară şi călcată în picioare de oameni. sare creștini căldicei cele cinci simțuri ” [Matei 5:13].

👉 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | https://bit.ly/3gWcmVv

👉 Blog |www.mihailmanole.com/

👉 Blog | www.mihailmanole.com/despre-mine/

 

Shalom !

Cu preţuire,

Mihail Manole

Un Călător in Țara Sfântă

www.mihailmanole.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.