După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

duminică, 13 septembrie 2020

✈️ Călător în Țara Sfântă - Capernaum, orașul Domnului Isus | Oxentia Tourism🔴 „Isus...S-a coborât în Capernaum, cetate din Galileea, şi acolo învăţa pe oameni în ziua Sabatului.” [Ev. d. Luca 4.31]              

Capernaum, care tradus din limba ebraică înseamnă „satul lui Naum”, este o localitate din Galileea, chiar în apropierea Mării Galileii acolo unde Isus Cristos, Mântuitorul, a petrecut o mare parte din timp învățând pe cei ce îl urmau și făcând multe minuni. Aici a vindecat-o pe soacra lui Petru de friguri sau pe slăbănogul bolnav de mulți ani. Locul este o atracție turistică purtând încă semnele civilizației din vremea Domnului Isus.

📢
 📢 Anual, sute de mii de turiști din toată lumea vin să vadă acest loc. | continuă să citești » https://bit.ly/2KSO8h4

📢 Te invit și pe tine să vezi ce spun alti pelerini care deja au vizitat Israelul cu Oxentia Tourism: 👉 🔴 www.oxentiatourism.ro/marturii.html

 Ai nevoie de suport ?  Mai ai nelămuriri ?  Dorești mai multe detalii ?
Nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe email și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!
📞 +40.746.675.313 - Mihail Manole
📞 +40.723.294.027 - Precup Nica


📢
 Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un vacanta speciala în  Israel,  Iordania si  Egipt!
#Israel #Ierusalim #OxentiaTourism #PelerinajEvanghelic  #Biblia
👉 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | www.youtube.com/OxentiaTourism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.