După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 31 august 2020

Scrisoarea credincioșilor penticostali și baptiști din bisericile române din Melbourne adresată Guvernului Victoria

 


Scrisoare catre Guvernul Victoriei

Scrisoarea credincioșilor penticostali și baptiști din Bisericile creștine române din Melbourne, VIC,

 

Către Guvernul Victoria,

Dl. Premier Daniel Andrews,

Vă scriem aceasta scrisoare în numele pastorilor și a credincioșilor penticostali și baptiști care se închină lui Dumnezeu în bisericile creștine române din Melbourne, Victoria. Am dori sa știți că apreciem eforturile depuse de Guvernul Victoria în această perioadă de pandemie pentru a gestiona situația de sănătate publică generată de aceasta. În toată această perioadă ne-am conformat regulilor impuse și am încurajat pastorii și membrii bisericilor noastre ca împreună cu rugăciunile făcute pentru ajutorul și protecția lui Dumnezeu, să urmeze sfatul specialiștilor, al autorităților și să respecte măsurile legale adoptate, din dorința de a ne proteja pe noi, familiile noastre și pe cei cu care intram in contact; “fiind ascultați de membri, în comunitățile noastre am avut doar 3(trei) cazuri de infectare în formă ușoară cu COVID 19; pentru aceasta suntem deplini recunoscători lui Dumnezeu.”

Având în vedere că în ultima săptămână au apărut în spațiul public mai multe mesaje legate de o posibilă prelungire a stării de urgență, in statul Victoria, după data de 13 Septembrie  2020, dorim să ne exprimam nemulțumirea și tot odată îngrijorarea față de o astfel de decizie ce ar putea fi luată. Consideram ca cele aproximativ 6(șase) luni de restricții, in ceea ce privește desfășurare activităților spirituale in cadrul Bisericilor noastre sunt suficiente și ca ar trebui sa revenim in sala de închinare a bisericilor cât mai curând, deoarece realizarea și transmiterea slujbelor religioase on line nu reprezintă cea mai buna soluție pentru credinciosul adevărat care dorește comuniunea cu ceilalți. Solicităm, prin prezenta Scrisoare, să se permită începând cu data de 14 Septembrie 2020, redeschiderea și desfășurarea adunărilor religioase în lăcașele de închinare, în interiorul Bisericilor cu participarea celor ce doresc să se închine înaintea lui Dumnezeu. Considerăm că este un drept constituțional, acela de a ne exercita, manifesta religia și convingerile religioase atât individual cât și in colectiv, în particular sau public. 

Vă rugam să priviți și să declarați Bisericile ca fiind parte ESENȚIALĂ din viața credincioșilor, a familiilor lor, cât și a generațiilor de tineri care se formează pentru viitorul acestei țări. Existența unei națiuni depinde de slujirea și închinarea înaintea lui Dumnezeu, de aceea va cerem insistent să permiteți intrarea și participarea credincioșilor la slujbele religioase in interiorul Bisericilor.

Înțelegem că măsurile de protecție pentru sănătatea publică sunt importante, dar considerăm că, așa cum se întâmplă în alte țări și chiar în alte state ale Australiei și în Statul Victoria se pot găsi soluții care să permită credincioșilor să participe direct la slujbele religioase, în condițiile de siguranță stabilite de specialiști, pe care ne angajam sa le respectam.

Viața spirituală a unei comunități de credincioși este afectată profund în condiții de izolare. Conștienți de faptul că sănătatea publică presupune deopotrivă sănătatea fizică și spirituală, dorim să solicităm ca si credincioșii români care aparțin bisericilor noastre să aibă posibilitatea de a participa la slujbele religioase în sala Bisericii, de a se închina lui Dumnezeu și de a înălța rugăciuni pentru protecție divină, atât pentru statul nostru, țara noastră cât și pentru celelalte țări ale lumii.

Așa cum am menționat, considerăm că este important ca aceste întâlniri să se desfășoare în condiții care să nu pună în pericol sănătatea credincioșilor, de aceea ne angajam sa respectam măsurile de protecție in vederea infectări și răspândirii COVID 19.

Vă asigurăm de considerația noastră pentru eforturile pe care le depuneți în vederea depășirii acestei perioade de criză pandemică. De aceea, conform învățăturilor Sfintei Scripturi ne rugăm ca Dumnezeu să vă ocrotească pe dumneavoastră, familiile dumneavoastre și să binecuvânteze Australia!


Biserica Creștina Penticostală Română “PHILADELPHIA” 

Senior Pastor Gavril Izsak  Assistant Pastor Dorel Muresan

 

Biserica Creștina Penticostală Română “BETANIA” 

Senior Pastor Pavel Moza Pastor Beniamin Pop 

 

Biserica Creștina Penticostală Română “TABOR” 

Senior Pastor Mircea Cimpean  Pastor Ioan Cimpean 

 

Biserica Creștina Baptista Română FRBC 

Senior Pastor Teofil Ciortuz Pastor Busuioc Belciu

 

Biserica Creștina Baptista Română “MARANATHA” 

Senior Pastor Cornel Ghita 

 

Biserica Creștina Baptista Română “HARUL” 

Senior Pastor Dorel Brîndaș

 

Biserica Creștina Baptista Română “SPERANTA” 

Senior Pastor Daniel Nicolici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.