După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 august 2020

Oare Twitter a cenzurat un om de știință cunoscut pentru că s-a opus promovării ideologiei de gen la copii?

 

Se pare că Twitter, companie gigant de social media a cenzurat temporar un scriitor și om de știință celebru, expert în ceea ce privește teoria genului.

The Federalist raportează că Twitter a cenzurat un episod din podcast-ul „The Joe Rogan Experience”, în care Rogan a intervievat-o pe Dr. Debra Soh, un cercetător internațional pe tema genului, expert în neurologie, autor de editoriale, care a dezaprobat întotdeauna promovării ideologiei de gen la copii.

Soh a observat prima dată problema cu podcast-ul miercuri noaptea în imaginile de pe Tweeter care arătau că interviul ei cu Rogan a fost blocat pentru accesul imediat și etichetat cu : „următoarea postare include conținut sensibil.”

Joi, Twitter a oprit blocarea podcast-ului fără alte comentarii.

The Federalist a notat faptul că pentru a bloca o postare pe Twitter, politica site-ului spune că o postare trebuie să fie raportată și apoi revizuită de companie. Apoi, tweet-ul ar trebui să fie blocat dacă este considerat a fi „violent, instigator la ură sau conținut 18+.”

În timpul interviului lui Rogan cu Soh, el a discutat despre o varietate mare de subiecte din câmpul științific de cercetare. Subiectele au inclus afirmații care dezvăluiau cercetări ale unui „spectru de gen”, efectul medicamentelor transgender asupra copiilor, și dilema atleților transgender în sporturi.

„Toate aceste subiecte sunt considerate tabu și nu înțeleg de ce nu putem avea o conversație bazată pe realitate”, aspus Soh în timpul emisiunii.

Soh a vorbit, de asemenea, și despre noua sa carte”The End of Gender: Debunking the Myths about Sex and Identity in Our Society.” (Sfârșitul teoriei de gen: Demascarea miturilor despre gen și identitate în societatea noastră)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.