După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 august 2020

Noiembrie 2020: O alegere între libertate și sclavie, bine și rău


 În urmă cu aproape 60 de ani, Ronald Reagan observa: „Libertatea nu este niciodată la mai mult de o generație de dispariție. Nu am transmis-o copiilor noștri prin sânge. Trebuie luptat pentru ea, protejată și predată ca aceștia să facă la fel”.

Astfel că (1) Libertatea este o idee; (2) Aparține oricărui suficient de înțelept pentru a-i recunoaște valoarea indiferent de rasă, culoare sau crez; (3) Va fi continuu amenințată de cei care i se opun. O analiză American Thinker.

Trei generații mai târziu, avertismentul lui Reagan este inconfortabil de profetic. Înainte ca pandemia de coronavirus chinez să se transforme într-o armă pentru distrugerea libertății, eram deja sub asediu. Ani de zile, legile discursului de ură au fost folosite pentru a cenzura anumite viziuni și pentru a reduce la tăcere criticii.

Școlile publice au înlocuit educația cu narative marxiste de „corectitudine politică”, în timp ce Creștinismul este interzis în viața publică și în societate. Socialiștii atacă expresiile și cuvintele ca fiind acte de violență, astfel încât să poată folosi violența împotriva cuvintelor noastre. Oriunde am privi, stânga ne-a furat din libertate și ne-a împins în cuștile aurite aflate sub controlul lor.

Continuarea pe www.tribuna.us

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.