După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iunie 2020

Vagabonzii internetului și adevărul despre ideologia de gen (II)


Vezi și:


Se nasc ființele umane transgender? Ne naștem noi cu confuzie sexuală în persoana noastră? În creierul nostru? Face confuzia sexuală parte din personalitatea noastră încă de la naștere? Ideologii ideologiei de gen ne spun că așa ne naștem. Să fie oare așa?

Astfel de afirmații și ideologii sunt falsități care transformă adevărul în minciună și minciuna în adevăr. Iar cei care refuză să îmbrățișeze minciunile ideologiei de gen ca adevăr sunt pasibili să fie penalizați.

Nimic nou cu asta. Cei care se opuneau normalizării homosexualității au fost și ei pedepsiți și continuă să fie pedepsiți. Din nefericire, penalizarea celor care dezagrează cu transgenderismul devine la modă, și nu doar în Occident, dar și în România.

În România, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a lansat în 2018 acțiuni penalizante împotriva unor părinți, preoți și episcopi care se opuneau promovării ideologiei de gen în școlile României. [Articol: https://romanialibera.ro/…/combaterea-discriminarii-sau-com…]

Un caz similar s-a întâmplat în Statele Unite, în august 2018, privind un sociolog care a publicat un studiu care respingea noțiunea că transgenderismul ar fi ceva cu care ne naștem.

Studiul discută cauzalitatea transgenderismului, adică ce îi determină pe unii dintre noi, și mai ales adolescenți, să se identifice ca fiind transgender și să creadă că aparțin sexului opus ori diferit de sexul biologic cu care se nasc.

Studiile privind etimologia transgenderismului sunt rare, iar cel publicat în 2018 e probabil cel mai important studiu de acest fel publicat până acum. A fost motivat de explozia disforiei sexuale la adolescenții Americii, un fenomen care încă cu puțini ani în urmă era o raritate și ușor de tratat. În ultimii ani, tot mai mulți părinți americani sunt confruntați de copiii lor adolescenți care sa plâng că nu se simt confortabili cu sexul lor biologic și vor să-l schimbe. La nivel medical, diagnoza aceasta e numită disforie sexuală.

Alarmați, părinții nedumeriți se întreabă care sunt cauzele acestei epidemii care pe vremea când ei erau copii era mai în întregime necunoscută.

Acestei întrebări a căutat să-i dea un răspuns Lisa Littman, Profesor Asistent de Științe Sociale și Comportament la Universitatea Brown din Statele Unite. Intitulat Rapid Onset of Gender Dysphoria in Adolescents and Young Adults: A study of Parental Reports (“Dezvoltarea rapidă a disforiei de gen în adolescenți și tinerii adulți: un studiu al declarațiilor părinților”), studiul a fost publicat pe 16 august 2018, dar a fost retras din circulație de către Universitate pe 27 august, cu scuzele de rigoare, ca urmare a unei campanii vicioase a grupurilor homosexuale și transgendere din America împotriva autoarei.

Studiul profesoarei Littman era clădit pe răspunsurile date la un chestionar de 250 de părinți cu copii și adolescenți între 11 și 21 de ani care cereau părinților să le permită să-și schimbe sexul anatomic. Chestionarul a fost masiv și cuprinzător și acoperea 90 de întrebări.

Concluziile la care Littman a ajuns după procesarea acestui volum imens de date sunt șocante: (1) 62,5% dintre adolescenții care sufereau de disforie de gen au fost diagnosticați, înainte de a solicita schimbarea sexului anatomic, ca fiind suferinzi de maladii psihice; (2) 48,4% dintre ei sufereau de stres ori au fost traumatizați într-un fel sau altul în trecut; (3) 45% dintre ei s-au mutilat ori au încercat să se mutileze înainte de a solicita schimbarea sexului; și (4) 58% dintre ei aveau probleme de tip emoțional.

În plus, majoritatea covârșitoare a adolescenților care declarau neconformitate de gen erau fete. De ce exact fetele mai mult ca băieții, nu se știe.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.