După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iunie 2020

Vagabonzii internetului și adevărul despre ideologia de gen (I)


În următoarele câteva postări voi comenta asupra unui studiu conform căruia familiile netradiționale și internetul sunt cauzele principale pentru care adolescenții se declară transgender. Acestea sunt două concluzii majore ale unui studiu publicat în august 2018 privind cauzalitatea disforiei sexuale. Între timp, studiul a fost retras de autoarea lui și voi explica de ce.

Acum aproape 3000 de ani, profetul Isaia rostea pe ulițele Ierusalimului cuvintele lui Dumnezeu. Printre ele era și atenționarea „vai de cei ce socotesc răul bine și binele rău!”

Aceste cuvinte, păstrate pentru noi în Isaia 5:20, au fost scrise nu numai pentru generațiile de atunci, dar și pentru cele de azi. Nu e greu de priceput că vremurile în care trăim sunt astfel de vremuri în care lumina e numită întuneric și întunericul lumină. La cuvintele lui Isaia, însă, putem adăuga și cuvintele, la fel de valabile azi, „vai de cei ce numesc adevărul minciună și minciună adevăr!”

Poate în nici un alt domeniu aceste cuvinte nu sunt mai valabile azi ca acela al revoluției sexuale, dar mai ales al transgenderismului și ideologiei de gen. Despre transgenderism și ideologia de gen am scris deseori în comentariile difuzate prin intermediul Alianței Familiilor din România.

E greu de găsit pe planetă o persoana care în zilele noastre să nu fi auzit de transgenderism ori ideologia de gen. E o doctrină periculoasă, în primul rând pentru că e falsă, dar care e predată tot mai extensiv și de la o vârstă tot mai fragedă în școlile occidentale și care pretinde că sexul biologic nu dă ființei umane identitatea ei sexuală.

Bărbații nu sunt bărbați pentru că prin naștere aparțin sexului masculin, iar femeile nu sunt femei pentru că prin naștere aparțin sexului feminin.

Conform ideologiei de gen, sexul biologic ori anatomic, e irelevant în definirea identității sexuale a ființei umane. Dimpotrivă, băieții aparțin sexului masculin pentru că societatea i-a socializat și crescut să se identifice ca aparținând sexului masculin, iar fetele aparțin sexului feminin pentru că societatea le-a socializat și crescut să se identifice ca aparținând sexului feminin. Natura a greșit când a dat naștere la două sexe biologice diferite. La fel și Dumnezeu.

Ideologii ideologiei de gen impun societății moderne rectificarea acestei presupuse anomalii a naturii, dând oamenilor zilelor noastre opțiunea să-și aleagă sexul, bărbații pe cel feminin, iar femeile pe cel masculin. În plus, se propagă ideea că există mai mult de două sexe, Germania decretând prin lege în 2018 ceea ce natura neagă și respinge, și anume că există trei sexe ori genuri diferite, nu două.

Deci, germanii au dreptul să-și aleagă sexul și identitatea sexuală pe care și le doresc, iar procedurile chirurgicale le sunt puse la dispoziție pentru transformarea unui sex anatomic în altul. Natural, intervențiile chirurgicale sunt plătite din fondurile publice.

Oamenii cu minte și rațiune cred că aceste aberații sunt falsități care nu trebuie acceptate ori încurajate, ci dimpotrivă, descurajate și interzise. Dar se izbesc de aceleași obstacole cu care s-au confruntat începând din anii 50 când revoluția sexuală, atunci încă în fazele ei incipiente, căuta să convingă societatea de normalitatea homosexualității și că oamenii se nasc homosexuali.

Mișcarea transsexuală și ideologia de gen spun oamenilor cu rațiune că persoanele transgender se nasc așa și societatea trebuie să accepte transgenderismul și ideologia de gen ca adevăr imuabil care nu poate fi pus la îndoială.

Crezul aceasta cere și tinde spre instituționalizare.

Convenția de la Istanbul, adoptată prin Consiliul Europei cu mai mulți ani în urmă, deja conține o definiție a identității sexuale propusă de mișcarea transgenderistă și ideologia de gen pe care ea caută să o impună statelor care alcătuiesc Consiliul Europei.

Curtea Constituțională a Bulgariei, însă, a declarat Convenția de la Istanbul neconstituțională și fără efect în Bulgaria tocmai din acest motiv. Paraguay și Peru au interzis prin lege ideologia de gen și în 2018 Guatemala a introdus un proiect de lege care urmărește același scop.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.