După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 “Nebunule, chiar în noaptea aceasta ți se va cere sufletul...” Luca 12:20


Zilele acestea a murit o vedetă din România, care, cu câteva ore înainte de moarte, îi spusese unui prieten că va trăi 588 de ani, că s-a înscris într-o sectă care-i dă voie să bea doar votcă și șampanie și că el face cele mai tari petreceri. Părea că este în floarea vârstei și chiar avea impresia că este nemuritor. Din păcate nu știa că Dumnezeu avea să-i ceară sufletul, pe care i l-a dăruit cu atâta drag, chiar în noaptea aceea. Poate că totuși acest om a avut timp în ultima clipă să-și ceară iertare și să-și încredințeze viața Domnului.

Semnalul de alarmă pe care-l trage Însuși Hristos, prin pilda cu bogatul căruia i-a rodit țarina, este că nu suntem nemuritori, că nu suntem creați pentru a ne face poftele stricate și nici nu suntem de capul nostru în lumea aceasta, nici în cea de apoi. Dumnezeu va taxa întotdeauna aroganța celor care batjocoresc vocea cugetului lor, o voce dăruită de Dumnezeu fiecărui muritor.

Nu uita că vine vremea când și ție ți se va cere sufletul, iar atunci, cum spune Psalmistul, nu vei putea să-l mai păstrezi chiar dacă vei dori asta. Suntem numiți de Biblie: “cei ce nu-și pot ține viața”. Așadar, nu te chinui să câștigi lumea aceasta, pentru că e degeaba dacă nu o câștigi pe cea veșnică.

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.