După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iunie 2020

Florin Ianovici 🔴 Încotro să o iau?


Prima știre pe care am citit-o în această dimineață era despre drumuri naționale blocate din cauza inundațiilor. Mulți dintre noi suntem blocați pe drum...!

Uneori nu știi efectiv ce să faci, în ce direcție să apuci. Sunt momente când totul pare pierdut, fără orizont, fără speranță.

Dumnezeu nu stă niciodată cu brațele încrucișate.

Alteori îți este clar ce trebuie să faci, dar nu știi cum să duci la îndeplinire ceea ce ai de făcut. Circumstanțele pot ridica obstacole atât de mari că te temi.

Dumnezeu nu este intimidat de împrejurările dificile.

Experiența de viață, relația cu oamenii ar trebui să ne fie de folos când hotărâm direcția pe care trebuie să o urmăm. Realitatea este însă că ceea ce am trăit poate să devină o povară care ne oprește înaintarea în loc să o faciliteze.

Dumnezeu nu renunță să ducă la bun sfârșit ceea ce începe.

Despre toare acestea vom vorbi pe larg mâine, 28 iunie, 2020 în cadrul slujbei de la orele 9,30, biserica Renovatio, complex Romexpo, pavilionul C1.

Ne vom închina cu grupul Renovatio.

Vă așteptăm cu drag!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.