După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iunie 2020

Bebe Ciaușu 🔴 Până unde poate să meargă nebunia identităţii de gen?


Până unde poate să meargă nebunia identităţii de gen?
Lobotomizarea intelectuală, morală şi spirituală a unei generaţii.
Dacă nu crezi în nimic, vei ajunge să crezi tot ce ţi se spune!!!



Una dintre cele mai fierbinţi teme de discuţie în ultimul an a fost „identitatea de gen”. După ce, săptămâna trecută, parlamentul a votat, la propunerea senatorului Vasile-Cristian Lungu, interzicerea teoriilor genderiste în instituţiile de învăţământ din România, precum şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale, inclusiv în unităţile care oferă educaţie extraşcolară, preşedintele Klaus W. Iohannis a atacat la CCR acest demers.

Ce este ideologia de gen? Care sunt originile ei? Ce înseamnă în practică adoptarea sau respingerea legii sus-amintite? Unde ar trebui să căutăm răspunsuri pentru această problemă spinoasă? Cine deţine adevărul? Cine cunoaşte destul de bine problema identităţii noastre ca să ne înveţe ce este adevărat şi bine?

Vino alături de noi duminică, 28.06.2020, la Biserica Baptistă "Harul" din Ineu, pentru a găsi împreună răspunsuri la toate aceste întrebări? Te aşteptăm cu bucurie!
Bebe Ciaușu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.