După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 mai 2020

Tony Berbece 🔴 Mască, luarea temperaturii și declarație...


Pentru protejarea trupului ne-am pus măști, nu dorim viruși, microbi, vreun Covid vechi sau nou, dar pentru suflet ar trebui să ne dăm măștile jos, pentru că, evident, avem mai multe. Mai multe straturi de măști și nu doar o mască cu mai multe straturi. Ca sufletul să fie curat trebuie să scăpăm de masca ipocriziei prin care una gândim și alta spunem, una suntem și alta arătăm, una vorbim și alta facem. Masca aceasta a vicleniei trebuie dată de pe gură, pentru a respira aerul curat al Cerului care vindecă. În preajma Scripturii, în preajma fraților, la rugăciune ne cad măștile de pe figuri și ne eliberăm de ele.
Pentru protejarea trupului ni se ia temperatura la intrarea în unele magazine, dar eu zic că cea mai importantă temperatură este temperatura sufletului. Dumnezeu ne avertizează că dacă nu suntem în clocot sau chiar reci, ne va scuipa din gura lui. Adică trebuie să fim utili. Asta e ideea. Biserica din Laodicea știa la ce se referea Dumnezeu, ei aveau acolo un apeduct care aducea apă rece și aveau și ape termale fierbinți. Apa căldicică le era inutilă. Așa și la Dumnezeu, cine nu-i util nu-i ținut să facă umbră pământului degeaba. Fii atent la temperatură, ori să răcorești inimile oamenilor cu dragostea și dăruirea ta, ori să-i înflăcărezi pentru Cer cu focul din inima ta pentru Dumnezeu.
Apoi, tot pentru protejarea trupurilor, am completat declarații de scriam cărți (unii romane SF). Dar cea mai mare declarație și cea mai importantă este aceea în care îți treci în Cartea Vieții numele tău și în care îți treci destinația, iar aceasta să fie Cerul. Dacă nu “semnezi” declarația aceasta cu sângele lui Isus Cristos, care a murit pentru tine, nu doar că ai trăit degeaba, dar plătești și o veșnicie amenda pentru lipsa declarației. Amenda aceea nu poate fi ștearsă de nicio Curte Constituțională după aceea. Amenda pentru Iad se plătește doar dacă tu ceri acest lucru înainte ca alții să-ți pună mâinile pe piept și să te bage în groapă. Semnează declarația, iar la mențiuni scrie: “Isus Cristos a plătit pentru libertatea mea, ca eu să pot umbla liber o veșnicie, bucurându-mă de ce a pregătit pentru mine!”
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.