După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 mai 2020

Nelu Poenar 🔴 ECHILIBRUL PSIHIC (MINTAL) ȘI ECHILIBRUL SPIRITUAL

Traim o vreme de crize de tot felul care ameninta  viața noastra independentă si de familie. Ne confruntam cu totii cu crize de sănătate, crize financiare (economoce) crize de identitate si integritate, crize spiritul- moral, cât și multe altele.

CREDEM CA UNA DIN SOLUȚIILE RECOMANDATE DE BIBLIE,  ESTE PASTRAREA UNUI ECHILIBRU SPIRITUAL SI PSIHIC. Pentru a vedea ce are Biblia sa ne spună despre raportul între aceste două echilibre,  va invităm la un ciclu de predici transmise LIVE, în fiecare Marți și Vineri seara, ora 20,00 – ora României.   

Invitatul nostru este fr. Nelu Poenar, Învățător Biblic si Consilier creștin, coordonator al Centrului Creștin de Instruire Rotbav, Județul Brașov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.