După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 mai 2020

Ionel Tuțac 🔴 CONTRASTE! Se pare că virusul nu mai este aşa periculos...


Oare cine mai poate înțelege cât de periculos este virusul acesta!?

În urmă cu câteva săptămâni, când a murit, de covid(!?) pastorul Viorel Candreanu, preşedintele (episcopul) Comunității Baptiste Suceava autoritățile au cerut familiei înmormântarea de urgență. Sicriul a fost adus de la spital direct la cimitir, groapa încă nu era săpată, la catafalc nu au avut voie decât câțiva membrii din familie, iar slujba a durat doar câteva minute. Poliția era prin apropiere arătându-le pastorilor ceasul. Pericolul infectării era imens.

În aceste zile a murit, tot de covid (!?)un alt episcop-Pimen. Se pare că virusul nu mai este aşa periculos. Mormântul este de mult pregătit, oamenii se perindă pe lângă sicriu, unii stau cu orele la catafalc, slujba de înmormântare va fi peste câteva zile şi , probabil va fi lungă. Ce contrast!

E greu de înțeles! Şi atitudinea autorităților, şi a mass mediei! Şi a medicilor!

Sunt tot mai confuz! Este sau nu periculos acest virus? Dacă da, de ce morții sunt tratați diferiți!?

Şi eu care credeam că în fața morții toți oamenii sunt egali!
Voi ce părere aveți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.