După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 aprilie 2020

Cinci mituri despre articolul din New York Times în care creșinii evanghelici sunt acuzați de răspândirea Coronavirusului în America...


...

1. Știrea este falsă, este doar un fake news.

Fals! Nu e fake news, e real. Știrea a fost dezbătută pe Fox News și alte canale de știri și a fost prezentată în alte ziare de renume. Am postat și sâmbătă și repostez linkul celor de la the Federalist.

2. New York Times este un ziar compromis, nimeni nu-i mai bagă în seamă.

Fals! Poate fi compromis în ochii multora din zona conservatoare, dar încă sunt formatori de opinie pentru multe alte publicații, iar în Europa sunt încă foarte apreciați.

3. New York Times s-a referit numai la evanghelicii americani, iar pe noi nu ne afectează.

Fals! Stigmatizarea unui anume grup și căutarea unor vinovați imaginari este o practică veche, iar creștinii și evreii au fost mereu, în astfel de situații, vinovații de serviciu.

4. Nu e bine să prezentăm astfel de abordări reprobabile pentru că produc panică, noi trebuie să fim echilibrați acum.

Fals! Cristos ne-a învățat să fim pregătiți pentru stigmatizare din cauza identificării noastre cu El. Cristos ne-a atras atenția să nu ne înspăimântăm, deoarece aceste lucruri trebuie să se întâmple, dar sfârșitul încă nu va veni, ci acestea sunt doar începutul durerilor. A fi echilibrat însemnă, în înțelegerea mea, inclusiv a fi realist.

5. Oamenii au nevoie acum de încurajări, iar pastorii și preoții ar trebui să nu-i deranjeze cu mesaje alarmiste.

Fals! Sigur că oamenii au nevoie de încurajări, iar în calitate de slujitor al lui Dumnezeu fac tot ce pot în această direcție. Dar oamenii au nevoie și de atenționări și de avertismente. Domnul Isus a vorbit deschis despre greutățile din vremea sfârșitului și ne-a încurajat să veghem și să ne rugăm ca să putem face față acestor provocări.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.