După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 martie 2020

Apel urgent la rugăciune! Zeci de credincioși evanghelici români din Spania infectați cu Coronavirus sunt în stare foarte gravă!


Vă prezentăm aici cazurile cunoscute de îmbolnăvire cu Covid 19:

Lucian Georgiu - pastorul Bisericii Pent. Eben Ezer Benidorm - este la terapie intensivă, în comă indusă. Situația este foarte gravă.

Sabin Tofan - dirijorul de cor din Biserica Pent. Betel Alcala de Henares - este la terapie intensivă, în comă indusă. Situația este foarte gravă.

Ferăriță Anton și Ferăriță Zorita - Biserica Pent. Cezarea Madrid - ambii sunt la terapie intensivă, în comă indusă.

Ursu Ion, Ursu Marius și Ursu Nicu (tata și doi băieți) - Biserica Pent. Cezarea Madrid - toți trei se află la terapie intensivă, în comă indusă.

Adrian Bianca și Cârpaci Florentin - Biserica Pent. Cezarea Madrid - ambii se află la terapie intensivă, în comă indusă.

Costică Harbuzaru - Biserica Pent. Emanuel Malaga - este la terapie intensivă, cu respirație artificială.

Ferăriță Ion și Alina, plus băiatul Alexandru - Biserica Pent. Cezarea Madrid - toți trei se află în spital.

Isfan Nicolae - Biserica Pent. Cezarea Madrid - se află în spital.

Hoha Ioan - Biserica Pent. Betel Alcala de Henares. Este acasă dar are nevoie de rugăciune.

Vasile Galan - presbiter și resp. Bisericii Pent. Maranata L´Arboc (Tarragona) - are simptome dar se află acasă în izolare.

Mircea Ciuraru și soția Lili- pastorul Bisericii Pent. Maranata Alcala de Henares . Ambii sunt în spital.
Sergiu Panea - Biserica Baptistă Barcelona - a fost în starea gravă, dar situația s-a îmbunătățit și se află sub observație.

Marius Răducu - Biserica Pent. Elim Arganda - este în spital, dar starea lui este stabilă de moment.

Emanuel Caldaras - Biserica Pent. Emanuel Malaga - este în spital, situația fiind stabilă.

Conform pastorului Fedor Timșac - președintele Comunității Teritoriale Penticostale din Spania, ar fi vorba în acest moment de aprox. 60 de persoane din mediul evanghelic (din Spania), ce ar fi infectate cu Covid 19. Doar între Biserica Pent. Cezarea Madrid (Vicalvaro) și Biserica Pent. Maranata Alcala de Henares, ar fi vorba de 40 de persoane infectate, majoritatea în spital.

Dorim să actualizăm aceste date zilnic, cu speranța că modificările vor fi pozitive. Apelăm în continuare la colaborarea dumneavoastră, pentru a avea cât mai multe detalii despre cazurile cunoascute, sau altele ce vor interveni pe parcurs.

Dumnezeul nostru, cel care a făcut cerurile și pământul. să se atingă de toți acești frați, să le dea vindecare și în același timp, să-i întărească pe cei din familiile acestora!

Pastor Beni Drădici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.