După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 ianuarie 2020

Anul 2020, Anul Bibliei...


Anul 2020 a fost declarat la nivelul Bisericii lui Cristos din întreaga lume, Anul Bibliei. Viziunea acestei mișcări creștine de amploare mondială urmărește trei obiective majore:

1. Anul Bibliei există pentru a recunoaște și a sărbători rolul inegalabil pe care Biblia l-a avut de-a lungul a mii de ani în istorie. Este cea mai bine vândută carte la nivel mondial, care a fost tradusă în mai multe limbi decât oricare altă carte din istorie și a fost citită sau ascultată de mai multe persoane în mai multe locuri decât orice altă lucrare literară. Biblia a inspirat mai multe cântece și a dus la pictarea mai multor opere de artă decât oricare altă carte. Biblia a motivat nenumărați reformatori sociali și filantropi să-și iubească aproapele și să facă bine în comunitățile lor.

2. Anul Bibliei există pentru a educa și inspira oamenii din întreaga lume să studieze, să învețe și să se implice cu Biblia în activități private și publice de citire și/sau ascultare a cuvintelor Sfintelor Scripturi și de a avea în vedere modul în care pot aplica aceste lucruri în propriile vieți. Oamenii care cunosc și iubesc Biblia cred că acest lucru le va permite să-L iubească mai bine pe Dumnezeu și pe aproapele lor. Creștinii consideră că acest lucru îi va inspira să trăiască în conformitate cu Regula de Aur: „Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel” (Matei 7:12) și să creeze astfel orașe și comunități mai armonioase, oriunde există urmași ai Dumnezeului Bibliei.

3. Anul Bibliei există pentru a motiva și încuraja urmașii Dumnezeului Bibliei să împărtășească cu bucurie Cuvântul lui Dumnezeu cu cei din jurul lor în diverse moduri adecvate din punct de vedere cultural. Pentru ca toți să aibă acces la Cuvântul lui Dumnezeu, creștinii de pretutindeni trebuie să încurajeze traducerea, publicarea și distribuirea Bibliei și să ajute la educarea și motivarea oamenilor, astfel încât toată lumea să se poată avea acces la cuvintele dătătoare de viață din Sfintele Scripturi. Prin toate aceste eforturi, creștinii speră să pună capăt lipsei Bibliei în timpul acestei generații, rezultând un beneficiu major la nivel global, atât pentru familiile noastre cât și pentru cei din jur.

Dacă doriți să fiți parte din această mișcare mondială, citind toată Biblia în anul 2020 individual sau împreună cu întreaga biserică, puteți să urmați un plan zilnic de citire folosind Biblia dumneavoastră. Dacă nu aveți un plan anual de citire a Bibliei, puteți folosi planul din imaginea de alături, plan ce include lecturi zilnice atât din Vechiul Testament, cât și din Noul Testament. Vă încurajez să tipăriți acest plan de citire a Bibliei și să-l păstrați în Biblia dumneavoastră.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.