După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Peter Costea 🔴 Alianța Renașterea Națională


Acesta este numele partidului cu baze creștine pe care dorim să-l fondăm, desemnat de cei peste 70 de membri ai comitetului de inițiativă.

Facem public acest anunț din mai multe motive. În primul rând, suntem oameni care căutăm să ne ținem cuvântul și să fim transparenți. În mai, după alegeri, v-am făcut o promisiune: nu vă vom uita. Cei peste 1000 de voluntari care au muncit cu tragere de inimă la campania mea europarlamentară m-au impresionat și copleșit profund. Cozile lungi din diaspora ale celor care au dorit să mă voteze și nu au putut m-au copleșit.

Eu și echipa mea nu am putut sta nepăsători față de entuziasmul, pasiunea pentru valori și energia de care ați dat dovada când v-am solicitat voturile.
Ce intenționăm să facem? Să fondăm, împreună, un partid creștin democrat care să fie al nostru, al tuturor. Care să pună valorile și interesele supreme ale familiei în vârful piramidei sociale și să le transforme în prioritatea numărul unu a statului și a politicii românești.

Am ales 23 noiembrie să fac anunțul acesta pentru că azi se împlinește un an de când mi-am anunțat candidatura la europarlamentare, la Arad. De atunci până pe 26 mai anul acesta, am devenit, împreună, o echipă care a afirmat în spațiul public prioritatea valorilor creștine așa cum până acum nu a mai făcut-o nimeni, niciodată. Vocea voastră a fost auzită clar și puternic.

La început am fost puțini, dar în final, după doar 6 luni de campanie, am ajuns la 131.000 de cetățeni care nu doresc să își mai dea voturile celor care i-au mințit timp de aproape 30 de ani. La acest număr putem adăuga mii de alți creștini care au dorit să mă voteze, mai ales în diaspora, dar nu au reușit. Împreună, constituim un bazin electoral de 150.000 de cetățeni. Bărbați și femei integri, care nu se pleacă înaintea secularismului și care doresc să-și exercite dreptul la vot în mod constructiv și pentru beneficiul familiilor lor.

V-am anunțat că în septembrie, câțiva zeci de voluntari ne-am întâlnit la Brașov și am discutat cea mai bună alternativă pentru a asigura că ceea ce am început acum un an nu se stinge, ci continuă și creste. Opinia unanimă a fost necesitatea formării unui partid creștin democrat.

De atunci ne-am pus pe muncă. Avem un comitet de inițiativă de peste 70 de persoane care muncește zilnic să pună fundamentele acestui partid. Le mulțumesc pentru abnegația cu care muncesc. Mai este mult de lucru, dar nădejdea noastră este să finalizăm formarea noului partid cât mai repede, pentru a fi gata pentru alegerile de acum într-un an. Dorim să vă oferim o alternativa viabilă, creștină, pe care să o votați în parlament. Una cu care vă identificați.


Cei care doriți să vă alăturați grupului de inițiativă ori ca fondatori, sunteți rugați să ne scrieți în privat sau să ne contactați la 0759 584 511

Vă mulțumim!
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.