După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 octombrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Despre iubire


"Viaţa nu reprezintă cantitatea de aer pe care o inspiri şi expiri, ci momentele care îţi taie respiraţia"... Maiorescu

Deși sunt tone de informații cu privire la iubire, în realitate o găsești cu gramele.

Nimic nu atrage mai multă ură ca iubirea. Din toate părțile este atacată, schimonosită, demonetizată, mânuită de păpușari care trag sforile ca să manipuleze oamenii.

Nici rugăciunea Tatăl nostru nu poți să o mai rostești, câtă vreme astăzi nici nu mai știm ce înseamnă tată.

Iubirea nu înseamnă neapărat să ai cei mai buni , frumoși și valoroși oameni lângă tine, ci cum să îi accepți pe cei ce sunt exact invers.

Vă invit la A7 TV, diseară, de la orele 21.00 la o emisiune cu Cornel Dărvășan despre cum să ai curajul de a iubi în mijlocul dezamăgirilor.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.