După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 septembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Filă de jurnal ✅ Nicolae, frate în Hristos


Casa lui Sami Gal pare desprinsă din poveste. Nu știi la ce se te uiți mai întâi: la zâmbetul lui de copil sau la explozia de verde din jurul casei sale. Alina, soția lui, ne-a cucerit prin discreție și distincție.

Cu Sami am fost colegi la Institutul Teologic. Deși el stă în Lupoaia, lângă Zalău, departe de București, inimile nostre au rămas aprinse de focul Evangheliel. Duminică seara la Căminul cultural, Dumnezeu a coborât în mijlocul unei mulțimi foarte mari de oameni. Sala a fost neâncăpătoare, holurile pline, curtea plină.

Înainte de evanghelizare, Sami m-a rugat să mergem în casa unui frate. Așa l-am întâlnit pe fratele Nicolae. Dânsul când m-a văzut și-a deschis brațele, m-a imbrățișat, iar ochii i s-au umezit. Mi-a spus: te-am văzut doar la televizor...!

Fratele Nicolae s-a întors la Dumnezeu când avea 17 ani. A fost primul din localitate. A trebuit să îndure mullt din partea oamenilor, dar credința sa a râmas neclintită. E pocăit de 68 de ani. Duminică a fost printre primii veniți la Căminul cultural. La 85 de ani spatele îi e drept, pasul apăsat, vorba limpede.

În timpul slujbei l-am văzut cum se ruga. Am cerut să rostească o binecuvântare peste viața mea. Am simțit cum cuvintele lui mișcă mâna lui Dumnezeu.

A fost o seară tare frumoasă. Împreună cu misiunea Gloria, Miriam și Emi Popescu, cu pastorul Liviu Iepure am fost părtaș la miracolul dragostei lui Dumnezeu care cucerește inimile oamenilor. Ne-am rugat, am cântat, am plâns, a răsunat cuvântul Evangheliel și cerul s-a bucurat.

Înainte de evanghelizare, un grup de slujitori au cerut domnului primar să anuleze întâlnirea de evanghelizare. Au argumentat că nu va veni nimeni. Motivul era de fapt, altul. Domnul primar a refuzat spunând: ,,cum să anulez? M-ar bate Dumnezeu.''

Câtă vreme țara va mai avea un frate Nicolae, mai avem o șansă. Tare mult s-au abătut inimile de la simplitatea credinței și dragostea de semeni. Printre directive și ambiții se sting inimi, amuțesc glasuri, se pierde credința.


Lacrimile tinerilor din Căminul cultural, rugăciunea aprinsă a părinților, râvna unor misiuni care merg înainte cu orice preț, fratele Nicolae, care răspândește mireasma dragostei dumnezeiești, toate acestea sunt picuri de nădejde care udă pământul inimii mele.

Mulțumesc, Sami și Alina Gal.
Mulțumesc, misiunea Gloria.
Mulțumesc, frate Nicolae.
Mulțumesc ție, Hristoase Isus.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.