duminică, 25 august 2019

Trecere de pietoni din Bacău, pictată în culorile curcubeului, simbol bliblic confiscat de homosexuali

Asociația MozaiQ participă la festivalul „Street Delivery”, care se desfășoară în acest week-end în Bacău, prezența la eveniment fiind marcată de pictarea unei treceri de pietoni în culorile curcubeului, simbol biblic confiscat de comunitatea homosexualilor.

„Vom trasa o trecere de pietoni Rainbow, provizorie, pe Aleea Parcului, în fața standului MozaiQ. Zebra rainbow este un simbol al unității și acceptării, dar și ca celebrare a culturii LGBT din România”, au anunțat reprezentații MozaiQ pe Facebook.

După cum au spus organizatorii, la standul MozaiQ are loc și expoziția „Queer Space”, în cadrul căreia 11 artiști expun imagini reprezentative pentru comunitatea homosexualilor. Tot la acest stand se află și activistele pentru legalizarea prostituției.

MozaiQ este o organizație care promovează homosexualitatea în România.

„Street Delivery” se desfășoară în perioada 23-25 august a.c. în Bacău. Festivalul este un eveniment urban de arhitectură și arte care are loc în fiecare vară pe străzile marilor orașe din România. Street Delivery a fost fondat în 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.