După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 august 2019

Peter Costea 🔴 Adevărul despre minciunile din Netflix - conspirația "Familia"


Am comentat cu aproximativ o săptămână în urmă despre minciunile din documentarul Family de pe Netflix privind România și presupusa implicare a americanilor în referendumul din octombrie. Cu câteva zile în urmă a fost publicat un mic interviu în presa online americană privind documentarul The Family. Mark Sanford, Senator de Carolina de Sud, a fost și el menționat în documentar și a făcut câteva declarații privind documentarul:


Sanford confirmă că Netflix a făcut un documentar cu caracter conspirativ. The Family, spune el, nu există. Ce există, și a existat deja de decenii, sunt grupuri de creștini din Guvernul American, Senat ori Camera Deputaților care se întrunesc periodic să se roage împreună și să studieze Biblia împreună în pauza de masă ori după orele de muncă.

Cei care participă la aceste grupuri de rugăciune ori studiul al Bibliei se consideră, la nivel colectiv, "o familie", de unde derivă și titlul documentarului The Family. ("simply a group of members who came together to pray and hold each other accountable") ("un grup de oameni care se întâlnesc să se roage și să se tragă unii pe alții la răspundere")

Despre aceste întruniri cu caracter religios am scris deseori prin rețelele AFR. În 2018, de exemplu, confirmăm, pe baza articolelor din presă, ca printre alții, la aceste grupuri de rugăciune participă dl Rick Perry, fost guvernator de Texas și acum Ministrul Energiei; dna DeVoss, Ministrul Educației; și dl Mike Pompeo, Secretarul de Stat, și o mulțime de senatori și congresmeni. Lucrurile acestea sunt publicate frecvent în presa americană, iar o conspirație de tip "Family" nu există.

Pe înțelesul tuturor, Sanford a confirmat că grupul "is well known within Congress. People in both parties are invited. It's not a secret society." (grupul "e bine cunoscut în Congres. Membrii ambelor partide sunt invitați. Nu e o societate secretă")

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.