După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 august 2019

Neopăgânismul lumii noastre „civilizate” pare să fie mai rău decât orice păgânism cunoscut: O nouă „minoritate sexuală” – minoritatea incestului mamă-fiu

„Monica Mares face amor cu fiul ei... E dragostea vieții mele și nu îl pot pierde”, titrează Cancan.ro.

Mai departe, articolul ne spune că „o poveste de dragoste incredibilă a făcut înconjurul lumii, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre doi îndrăgostiți oarecare, ci despre… o mamă și fiul ei. Chiar dacă o astfel de legătură – de natură sexuală – nu este permisă de lege, cei doi sunt hotărâți să rămână împreună chiar dacă riscă închisoarea.”

„Mama și fiul au jurat că mama şi fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relaţie şi cer oamenilor să ii susţină. GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

Să ne uităm la limbajul știrii. Nu este vorba despre ceva abominabil – despre incest. Ci este vorba despre „o poveste de dragoste incredibilă” (?!) Adică, înțelegeți, un fel de Romeo și Julieta. Cei doi, adică Romeo-fiul, și Julieta-mama, sunt dispuși să se lupte cu toată lumea pentru „dragostea” (?!) lor. Argumentul principal este că ei „se iubesc” și nu fac rău nimănui; de aceea le cer oamenilor „să îi susțină”. În plus, fac parte dintr-o „minoritate sexuală” care, nu-i așa, are la fel de multe „drepturi” ca oricare altă minoritate.

Cuvântul „drepturi” este folosit explicit în știre – „drepturi” pentru incestul dintre o mamă și fiul ei (!!).

Așadar, descoperim același tip de limbaj și același tip de abordare ca în propaganda pentru „emanciparea” h0m0sexualității. Ar fi vorba de „iubire” – și cine se poate opune „iubirii”?! „Iubirea nu se votează”. În plus, cei doi nu fac rău nimănui. Așadar, cei doi vor trece peste orice obstacol pentru „iubirea” lor, iar lumea trebuie să îi susțină. „Minoritatea” lor sexuală trebuie recunoscută, și e obligatoriu să li se acorde „drepturi”.

Vechilor păgâni nu cred că le-ar fi trecut prin cap să susțină asemenea abominații. Neopăgânismul lumii noastre „civilizate” pare să fie mai rău decât orice păgânism cunoscut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.