După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 august 2019

Fundația Life Network Malta – apărătoarea ordinii pro-viață din arhipelagul maltez

Malta este singura țară din UE unde avortul este ilegal, cu excepția situației în care viața mamei ar fi în pericol. Mica națiune malteză din insulele aflate la sud de Sicilia este istoric catolică. Un sondaj din 2018 arată că 95% dintre maltezi se opun legalizării avortului în primul trimestru de sarcină.
Cu toate acestea au apărut tot mai multe organizații care vor să schimbe ordinea pro-viață din Malta. Un articol apărut în iulie în The Atlantic informa despre faptul că mai multe organizații feministe și pentru drepturile femeilor au adoptat o poziție pro-avort. Totodată, recent au fost înființate 2 organizații pro-avort Voice for Choice (Vocea pentru Alegere) și Doctors for Choice (Medici pentru Alegere). Lobby-ului pro-avort care tinde să se consolideze în Malta i se adaugă și filialele deschise  în această țară de organizații internaționale pro-avort cum ar fi Abortion Support Network (Rețeaua de Sprijin pentru Avort) .  
Există o organizație pro-viață în Malta care răspunde la aceste atacuri. Life Network Malta a fost fondată în 2014 ca organizație pro-viață și pro-familie pentru a promova cultura vieții prin recunoașterea valorii fiecărei vieți. Misiunea acesteia este:
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.