După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 11 august 2019

Florin Ianovici 🔴 Mulțumire în odihnă

Odihna descrie cel mai bine mulțumirea. Zarva sufletului este expresia nemulțumirii. Odihna este semnul prin care mulțumirea se așează în sufletele trudite.

Odihna te însoțește când nu râvnești la bunurile altuia, la succesul lui, la abilitățile lui.

Dacă ți-ai găsit locul în viață, dacă ai privit cu realism cântarul bucuriilor și întristărilor tale și ai aflat măsura dreaptă, atunci odihna îți este răsplată și mulțumirea cunună.

Doresc să fiu mai mult decât sunt, dar nu alegând împotriva oamenilor, ci alături de Dumnezeu. 
Vrei să facem echipă?

Nu mă compar cu semenii în punctele mele forte ca să mă umflu de o mândrie deșartă, ci îmi voi aținti privirea spre Căpetenia și Desăvărșirea credinței noastre, adică la Isus pentru că sufletul meu să rămână echilibrat.

Nu mă voi compara cu semenii nici în punctele mele slabe ca să nu mă apuce descurajarea, dar voi învăța de la cei mai buni decât mine.
Iubiții Domnului. 

Să ne aflăm odihna în Hristos, iar mulțumirea să ne încununeze viața.

Duminică dimineață, la Renovatio vom împărtăși gânduri duhonicești cu privire la ,,Turmă mică, Păstor mare'', iar după amiază avem invitat pe Nicu Geantă.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.