După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 august 2019

Dorin Pele 🔴 Sursa Păcii


„Vă las pacea , vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.”
Ioan 14:27 VDC

„Vă las pacea, vă dau pacea Mea.” Evreii erau obișnuiții cu astfel de benedicții. De obicei se salutau cu : „Pacea să fie cu tine”. Isus  enunță această benedicție în contextul în care Îi anunța pe ucenici despre plecarea Sa de pe pământ și trimiterea Duhului Sfânt. Domnul Isus se prezintă aici nu numai ca agent al păcii ci ca sursă a păcii. El îți dă pacea Lui. Este produsă și întreținută de El. Dacă Îl ai pe Hristos, ai pace.

Pacea lui Hristos este diferită de pacea pe care o oferă lumea. Pacea lumească durează atâta timp cât toate lucrurile merg după cum dorești tu. Când acest lucru încetează și pacea dispare. În schimb, pacea oferită de Isus operează atât în vremuri bune cât și în vremuri grele. Pacea Lui are efect în „ziua cea rea”, în furtună și în încercări de tot felul.

„Pacea lui Hristos, la care aţi fost chemaţi, ca să alcătuiţi un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, şi fiţi recunoscători.” (Coloseni 3:15)

„Să stăpânească…”,  înseamnă să acționeze ca un arbitru unui meci care facea legea pe teren. Pacea trebuie să fie arbitrul care decide care lucruri să fie în inima ta și care nu. Pacea lui Hristos are putere să ne stabilizeze inima, să îndepărteze îngrijorarea și să anuleze frica.

Pacea lui Hristos o primești la pachet cu Hristos. Ca să o păstrezi trebuie să rămâi conectat cu El și Cuvântul Lui și  să rămâi dependent de El.


Sunt multe lucruri care reușesc să îți fure pacea, dar Hristos o poate repatria. Cere-I să ți-o dea din nou. Rugăciunea invită și reușește să aducă pacea. Credința o consolidează  și speranța îî extinde termenul de valabilitate.

Dorin Pele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.