După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 august 2019

Canada – Dictatura ideologiei LGBTQ+ naște monștri – Bărbat care se identifică drept femeie solicită consiliului local aprobare pentru organizarea unei petreceri „toples” la piscină pentru tineri începând cu vârsta de 12 ani. Părinții sunt excluși...

Jonathan Yaniv, activist transgen, un bărbat care se identifică drept femeie pe nume Jessica și se declară „o lesbiană mândră”, a solicitat consililui local din Township of Langley aprobare pentru organizarea unei petrecere topless la piscinele publice din oraș. Evenimentul ar urma să fie organizat de către organizațiile LGBTQ+, intrarea fiind permisă pentru persoanele peste 12 ani, însă copiii nu trebuie însoțiți de către părinți sau tutori, deoarece se consideră „un eveniment sigur și incluziv”.
Yaniv este un exemplu tipic al monștrilor produși de ideologia LGBTQ, un obsedat sexual cu un comportament de prădător ale cărui ținte sunt copiii, fetițe și adolescente.  
Anul trecut a intentat proces pentru discriminare unui număr de 16 angajate ale unui salon de înfrumusețare, deoarece acestea au refuzat să-l epileze în zonele intime. Dacă în Canada legea permite transgenderilor bărbați care se cred femei să utilizeze toaletele și vestiarele femeilor sau le recunoaște „dreptul la menstruație”, de ce nu le-ar permite să solicite și „o epilare braziliană”, așa cum a cerut Yaniv, invocând faptul că este „femeie”.
Yaniv are propria firmă „de consultanță”, care se ocupă cu evaluarea jucăriilor sexuale.
La adresa lui Yaniv există mai multe acuzații potrivit cărora acesta ar fi utilizat autoproclamatul statut de femeie pentru a intra în mai multe grupuri ale adolescentelor de pe rețelele de socializare. Yaniv ar fi contactat mai multe adolescente cărora le-ar fi expus obsesiile sale legate de menstruație, vestiarele și toaletele fetelor. Yaniv a negat acuzațiile, însă este foarte curios că autoritățile nu au investigat, deși acestea se sesizează imediat când este vorba de lezarea drepturilor persoanelor LGBTQ.
Însăși solicitarea adresată consiliului local pentru organizarea unui eveniment la care copii și adolescenți începând cu vărsta de 12 ani sunt invitați să participe și să își expună nuditatea, alături de adulți, mulți dintre aceștia membri ai comunității LGBTQ, cum ar fi de exemplu Yaniv, este un exemplu evident al unui comportament deviant.
În mod normal autoritățile ar fi trebuit să respingă categoric, pe loc, o astfel de solicitare și chiar ar fi  trebuit să ceară o anchetă care să facă investigații asupra inițiatorilor evenimentului, deoarece în mod cert aceștia nu sunt străini de pedofilie. Dar într-o țară în care dictatura LGBTQ+ a acaparat toată societatea, autoritățile sunt probabil foarte circumspecte și temătoare când este vorba să ia o decizie care ar putea fi interpretată ca „discriminare” de către comunitatea LGBTQ+. Așa că în loc să respingă solicitarea, consiliul local din Township of Langley a decis să amâne până în luna septembrie luarea unei decizii. La ce să se mai gândească? Din păcate acesta este încă un exemplu al încercărilor activismului LGBTQ+ de a implica copii și adolescenți în acțiunile specifice comunităților. Copii de 10-12 ani care susțin spectacole ca travestiți în fața unor mulțimi de adulți LGBTQ+, copii și adolescenți participând la paradele „pride”, copii și adolescenți confuzi și pierduți în ceea ce privește identitatea lor de gen și orientarea sexuală în urma îndoctrinării cu ideologia LGBTQ+ încă de la grădiniță, o legislație care diminuează tot mai mult importanța consimțământului parental, legi aberante care aruncă în aer toate conceptele și valorile morale ale societății, toate acestea și multe multe  altele contribuie la crearea unui cadru favorabil legalizării pedofiliei.
Sursă: lifesitenews.com
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.