joi, 25 iulie 2019

Patroana unui salon de cosmetică, obligată să-și închidă afacerea pentru că a refuzat „epilarea totală” a unui transsexual

Proprietara unei mici afaceri de cosmetică la domiciliu din provincia canadiană Columbia Britanică a fost obligată să-și închidă afacerea după ce a refuzat să ofere o „epilare braziliană” (integrală) a zonei genitale a unui transsexual, pe nume Jessica Yaniv, care se prezintă ca activist pentru drepturile omului.
Marcia da Silva, o tânără mămică, a primit o solicitare din partea Jessicăi Yaniv la scurt timp după ce și-a deschis afacerea și, într-un prim schimb de mesaje, proaspăta patroană a acceptat solicitarea vizitei la domiciliu. Yaniv afirmă însă că Da Silva a anulat programarea când i-a trimis o fotografie de-a sa și i-a spus că este transsexual.
Nu era primul salon de cosmetică pe care îl contacta Yaniv. Dimpotrivă, el își luase obiceiul de a-i hărțui pe patronii acestora, depunând peste o duzină de plângeri la un tribunal pentru drepturile omului din Columbia Britanică, prezentându-se ca o victimă a discriminării.
„Nu aveți dreptul să faceți o triere a clienților”, a declarat Yaniv în fața instanței. Militantul LGBT i-a cerut Marciei da Silva daune bănești, calificând refuzul acesteia de a-l servi drept „neonazism”.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.