După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 august 2019

Autorităţile egiptene aprobă legalizarea a 127 de biserici

O comisie înființată de guvernul egiptean a aprobat legalizarea a 127 de biserici care au fost în trecut operate în mod ilegal.
Au existat speranţe că o lege adoptată în 2016 să accelereze procesul de legalizare, mii de biserici fiind construite fără permis și care operează cu teama represaliilor din partea autorităţilor.
Înainte de adoptarea legii, era dificil să se obţină aprobări din partea statului și, prin urmare, bisericile se aflau în pericol de urmărire penală.
De la adoptarea legii, circa 1021 permise au fost eliberate de către comisie, potrivit organizaţiei Internaţional Christian Concern .
În timp ce comisia are în continuare pe rol multe cereri de intrare în legalitate, acesta  este un început promițător pentru o țară în care creștinii copți s-au confruntat timp de decenii cu niveluri ridicate de violențe și persecuții.
Potrivit organizaţiei de monitorizare a persecuţiei Open Doors UŞA, creștinii din Egipt încă se confruntă cu persecuții zilnice din partea diverselor grupări extremiste din populația majoritară islamică, precum și cu rele tratamente din partea autorităţilor guvernamentale.
Cultura islamică „alimentează discriminarea și creează un mediu care face ca statul să nu fie dispus să respecte și să aplice drepturile fundamentale ale creștinilor”, se arată într-o postare a Open Doors pe pagina sa despre Egipt.
Țara se află în prezent pe locul 16 în Topul Mondial al Persecuţiei – un clasament al celor mai dure țări de pe pământ în care trăiesc urmașii lui Isus Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.