După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 iulie 2019

David Lavric 🔴 Funiile de la targă….


Să porți targa cu bolnavi nu va fi niciodată o plimbare în parc. În casă vor fi întotdeauna mai mulți oameni decât pe acoperiș. Aceștia, din lojă, nu știu să facă loc. Se vor mișca doar atunci când acoperișul va începe să cadă. Pe mulți dintre ei îi va jena praful și lutul fărâmițat și se vor lipi de ziduri doar ca mai apoi să-și scuture hainele și să tragă la socoteală proprietarul. 

Acoperișul se sparge greu. Lutul, scândurile și stufărișul s-au sudat de atâta vreme. Sub loviturile de ciocan, așchiile sar și străpung mâinile, iar lutul făcut bucăți sufocă fața. După ce s-a făcut paguba urmează pogorârea bolnavului. Sub greutatea lui, funiile de la targă înroșesc palmele. Atunci este mai simplu să dai drumul la targă, decât să o ții...Dar nu-i da drumul! Pentru că atunci paguba va fi dublă. Oricum plătești pentru acoperișul spart, vei plăti și pentru ceea ce nu trebuia să faci, însă ai început să faci și nu ai reușit să termini. Știu, sună ciudat, dar cei din lojă se pricep la toate, ei “știu” să țină funiile chiar dacă nu au pus mâna pe ele vreodată și “știu” să coboare targa chiar dacă niciodată nu au fost pe acoperiș. 

Imediat ce targa atinge pământul, atunci să dai drumul la funii. Să nu le mai ții. Atunci să nu ridici targa din nou. Bolnavul pe care l-ai lăsat în fața lui Isus are să iasă pe ușă, nu pe acoperiș, își va lua singur patul în mână; iar tu...du-te după altul. Acum parcă e mai simplu, acoperișul e spart, însă de fapt nu e, căci se repară repede și munca este aceeași. Parcă nu le place oamenilor să vadă tărgi și bolnavi, cărămizi sparte și stufăriș. Scenariul este pentru oameni cu inimi tari. 

Dacă porți targa de multă vreme și ai vrea să renunți, nu o face. În casă este Isus. În mulțimea de priviri nervoase, deranjate de ciocanele pe care le porți, cineva va aproba și-ți va zâmbi - Isus. El venise de fapt din nou în casă, în Capernaum, pentru acest moment, să vadă un acoperiș spart, să audă bocănitul și să ierte de păcate pe cel coborât de tine pe targă. 

Pentru toți cei care poartă targa!

David Lavric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.