După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 28 iulie 2019

Concert Hanne de Vries la Biserica Via Cluj-Napoca


Hanne de Vries este un muzician și un lider de închinare din Olanda, caruia îi place să aduca oamenii mai aproape de Isus prin muzica sa. Acesta este puternic influențat de Hillsong United și Martin Smith, muzica lui conținand atât melodii in stil soft rock, cât și balade intime. A luat parte la toate festivalurile mari creștine din Olanda de ani de zile. Hanne este un artist stabilit în cadrul scenei creștine olandeze, în special pentru adolescenți și tineri.

A lucrat cu producători din Marea Britanie precum Jorge Mhondera (LZ7, Matt Redman) și Willie Weeks (Matt Redman, Worship Center, Jake Isaac) și fiind implicat în Nashville de către câștigătorul premiului Grammy Ainslie Grosser (Newsboys, For King and Country, Chris Tomlin).
Concertul va fi deschis de Stefan Petre, care este de asemenea muzician si lider de lauda si închinare la Biserica 43 din București. Este un tanar cu multa pasiune pentru El, luand cu o deosebita seriozitate si responsabilitate viata lui cu Isus si chemarea care i-a fost incredintata!

Mâine la 19:00 - 21:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.