După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 28 iulie 2019

Alin Seserman 🔴 E aproape imposibil să nu vorbești, să treci peste cazul din Caracal... Astăzi putem doar să ne rugăm pentru familie!

E aproape imposibil să nu vorbești, să treci peste cazul din Caracal. Am trecut prin momentele de la Colectiv, am văzut cum un copil este sfîșiat de câini în parc, ne-am uitat cu toții cum un tânăr cerea ajutor zeci de minute în timp ce se scufunda încet în apele înghețate dintr-un lac de lângă Constanța. Am văzut cum au înghețat oameni în Munții Apuseni după prăbușirea unui elicopter, pentru că nu au fost găsiți la timp.
Ce s-a învățat din toate astea? Nimic.
Nimic, pentru că tinerele din România sunt traficate, copiii sunt abuzați, în orașe întâlnim mereu cerșetori dirijați de proxeneți și de părinți care abuzează copii. Toate aceste lucruri se întâmplă zilnic, iar statul român nu face nici astăzi nimic.

Foarte multe tinere din această țară sunt în continuare victimele acestor monștri.

Corupția a ros și a distrus toate instituțiile.
Cum e posibil să se discute posibilitatea intrării într-un domiciliu când Constituția spune foarte limpede că intrarea se permite dacă e în pericol viața unei persoane?
De asemenea au trecut trei luni de când a dispărut cealaltă fată și nu există răspunsuri clare.
Suntem pe un drum înfundat, iar soluțiile și măsurile nu vin de la sine, nici prin schimbarea unui partid cu altul de la putere. În aceste zile cei mai mulți se vor urca pe necazul și tragedia familiei și vor arăta cu degetul deși au fost la putere, au fost în Parlament, au știut mereu ce se întâmplă, dar n-au făcut nimic.
Marea schimbare poate veni doar prin eliminarea totală a incompetenței și a corupției generalizate. Astăzi sistemul s-a umplut de ageamii și membri de partid puși de baroni în funcții publice, baroni care au cumpărat la bucată primari, ziariști, oameni de afaceri, ONG-uri. Până nu asigurăm accesul în administrație pe bază de valoare și competență nu se face nimic, absolut nimic, iar cazul Alexandrei se va repeta.
Astăzi putem doar să ne rugăm pentru familie!
Alin Seserman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.