După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 iunie 2019

Scandalul care cutremură Italia: Copii „spălați pe creier”, supuși șocurilor electrice și abuzurilor pentru a fi dați spre ADOPȚIE. Implicați în afacerea ”Înger și demon”, soldată cu 18 arestări, sunt oamenii politici, medici, asistenți

Dacă în România „cazul Sorina” continuă să facă valuri, în Italia un scandal uriaș, soldat cu arestări, scoate la lumină abuzuri de neimaginat asupra copiilor pe care serviciile sociale vor să îi dea spre adopție. Optsprezece persoane au fost arestate, inclusiv un primar din Reggio Emilia, toți fiind acuzați  că au încercat să șteargă legăturile și amintirile copiilor pentru a-i lua de la părinții de origine și a-i încredința altor familii, scrie ziarul Corriere della Sera.

Certificate false privind starea minorilor pentru a-i smulge din familii aflate în dificultate și a-i încredința altora cu cerințe mai potrivite. De aici a pornit o amplă anchetă, ale cărei detalii cutremurătoare ies acum la lumină, anchetă făcută de  carabinieri și de ofițerii de poliție din Reggio Emilia, denumită ”Îngeri și Demoni”. Conform sursei citate, este vorba de copiii scoși în mod ilegal din custodia părinților, pentru a fi încredințați mai apoi altor familii.  O afacere de sute de mii de euro.

Numai că, pentru a construi condițiile necesare pentru acest eșafodaj al adopțiilor ilegale. fiecare metodă folosită a fost așa zis ”legală”: False legături,  terapeuți deghizați  personaje „rele”, în tot felul de monștri din basme, pentru a personifica și a altera imaginea părinților, amintiri false despre abuzuri sexuale generate prin impulsuri electrice pentru a modifica amintirile minorilor în cadrul discuțiilor cu cei care urmau să decidă adopțiile.

În acest scandal uriaș care zguduie Italia sunt implicați politicieni, medici, asistenți sociali, liber-profesioniști, psihologi și psihoterapeuți de la o organizație non-profit din Torino. În total 18 persoane, inclusiv primarul democrat din Reggio Emilia,  Andrea Carletti, reales cu doar câteva săptămâni în urmă. Toți se află în prezent în arest la domiciliu, având interdicția de a-și exercita profesia.

În centrul anchetei se află o rețea de servicii sociale, acuzată că a întocmit rapoarte false pentru a îndepărta copiii din familii și a le plasa în îngrijirea unor  prieteni și ”cunoscuți”.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.