vineri, 28 iunie 2019

EXCLUSIV: ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

Bugetul.ro a descoperit „numitorul comun” care leagă USR-PLUS, protestele #Rezist și ACCEPT, cea mai importantă organizație care militează pentru drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgenderi) în România. Fondul ONG pentru România a sprijinit financiar CRPE, ONG-ul fondat de Cristian Ghinea, europarlamentar USR-PLUS, asociația Declic, cea care a organizat protestul #Rezist „Toți pentru România”, precum și ACCEPT, prima și cea mai importantă asociație care luptă pentru LGBT.

Concret, Fondul ONG în România a finanțat Centrul Român de Politici Europene (CRPE), înființat de Cristian Ghinea, europarlamentar ales pe listele USR-PLUS.

Același Fond ONG în România a dat naștere la ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul #Rezist „Toți pentru Europa”, după cum vă dezvăluiam AICI.

Tot Fondul ONG în România a finanțat și ACCEPT, cea mai importantă asociație LGBT, prin proiectul „Voluntari pentru drepturi egale”.
„Proiectul Voluntari pentru drepturi egale este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Perioada de implementare: mai 2014 – noiembrie 2015. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreagă răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org”, se arată pe site-ul ACCEPT.

Continuarea pe www.bugetul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.