După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 iunie 2019

✡ Oxentia Tourism la Conferința Națională a Bisericilor Penticostale din Austria


În perioada 11 - 12 Mai 2019 a reprezentant pentru credincioșii Cultului Penticostal din Austria, prilej de mare bucurie datorită conferinței naționale cu tema „ Biserica primară și Biserica de azi”, eveniment la care Agenția Oxentia Tourism, prin reprezentantul său, manager Mihail Manole, a participat cu drag.

















Și pentru că misiunea noastră comună este de a vesti că Isus Cristos, Mesia a venit în lume casă mântuiască pe orice om care crede în El, am reamintit celor prezenți de misiunea Agenției Oxentia Tourism aceea de a prezenta credincioșilor locurile în care s-a născut, a umblat, a murit și a înviat Mântuitorul, locurile în care Biserica primelor veacuri se strângea și se închina Celui care a deschis o nouă cale de împăcare cu Dumnezeu. Totul prin intermediul călătoriilor organizate în Țara Sfântă, Israel.

În acest sens, am împărțit celor prezenți la eveniment pliante cu ofertele Agenției și am vorbit cu cei care s-au arătat dornici să viziteze Pământul Făgăduinței, Țara lui Israel.

Ne bucurăm că suntem chemați să slujim împreună Celui ce a murit în locul nostru și dorim să rămânem însuflețiți de același Duh care stăpânea simțirile creștinilor primelor veacuri!





Pentru cei care doresc să afle mai multe despre noi sau sunt interesați de ofertele noastre, ne găsiți pe:    
️ Website: www.oxentiatourism.ro
️ Călătorii în Israel în 2019:  www.bit.ly/2EWyLDh

„Mă întorc iarăsi în Sion și vreau să locuiesc în mijlocul Ierusalimului. Ierusalimul se va chema: "Cetatea cea credincioasă", și muntele Domnului oștirilor se va chema: "Muntele cel Sfânt".”, spune Domnul în Zaharia 8:3.



Cu aleasă prețuire și dragoste în Cristos Isus,

Mihail Manole
Manager | Oxentia Tourism 
Mob.: + 40 746 675 313
E-mail: m.manole@oxentiatourism.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.