După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 iunie 2019

Mihai Smicală scos din Finlanda fără aprobarea Cameliei Smicală, mama lui

Camelia Smicală a anunțat mai multe detalii despre excursia inopinată din Estonia în care a fost trimis fiul ei, Mihai, fără aprobarea mamei sale. Autoritățile i-au emis pașaportul în mod ilegal, pentru că din punct de vedere juridic ea încă are custodia copiilor Maria și Mihai, preluați abuziv de Protectia Copilului/Serviciile Sociale din Finlanda.
Săptămâna aceasta, fiul ei, Mihai, a lansat un apel disperat pe Facebook, deoarece nu are încredere în autorități și nu înțelegea unde este dus. După excursie, el a revenit și cu un mesaj de mulțumire pentru cei care păstrează cazul lor în atenția publică. Redăm mai jos postarea Cameliei Smicală, mama lui, și mesajul lui de mulțumire.
„Mihai a ajuns în Finlanda.
Deși poate părea o exagerare, o simplă „excursie” nevinovată pentru „binele copilului”, o reacție „paranoică” a mamei, lucrurile nu stau deloc așa. Suntem supuși în mod constant unei torturi psihice iar presiunile vin din toate părțile. În fața acțiunilor de tip dictatorial nu ai cum să te aperi și, având în vedere toate ilegalitățile ale căror victime suntem,știm că sunt în stare de orice.
Repet, sunt legal tutorele copiilor și nu aveau dreptul să îl scoată pe Mihail afară din țară fără acordul meu și împotriva voinței lui Mihail.
Totul a fost hotărât într-o singură zi. Conform spuselor lui Mihail, a fost introdus suplimentar în excursie, lui nefiindu-i inițial rezervat loc la hotel.
Mihai a fost amenințat cu „celula de criză” fără măcar ca cineva să îi explice ce înseamnă aceasta. Nici acum nu știm ce reprezintă. Ne-au fost prezentate versiuni contradictorii iar diferite persoane din cadrul centrului unde este plasat Mihai ne-au dat date complet diferite. Totul în aceeași zi.

La poliție degeaba as fi făcut reclamație, deoarece poliția a eliberat pașaportul, deci a acceptat o ilegalitate.

Indiferent care a fost intenția lor cu această mârșăvie, (care ne-a provocat la #Toți4 alte traume), aceasta a fost dejucată,(ca de alte multe ori) de către solidaritatea și empatia voastră, prin acest intermediul acestui canal media care este Facebook.
Fiți binecuvântați! Vă mulțumim și vă iubim pe toți! 💞💞💞💞💞 ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.