După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 mai 2019

Tony Berbece 🔴 Un mesaj pentru bătăușii de prin Biserici...

Când chivotul a fost trimis de filisteni din nou la evrei, pentru că filistenii îl luase ca pradă de război, iar Dumnezeu i-a pedepsit cu tumori și șoareci care le mâncau recoltele, vreo 70 de evrei obraznici s-au uitat în chivot. Astfel au murit pentru că au văzut slava lui Dumnezeu, deși nu erau vrednici. Iar din cauza lor 50.000 de conaționali au avut de suferit o urgie (1 Samuel 6:19-20). Care e legătura cu titlul? Este vorba în cele ce urmează despre oameni care privesc cu nerușinare slava lui Dumnezeu și rămân ei, cu păcatele și mândriile lor.
Mi-am început ziua vizionând un clip filmat într-o Biserică în care mai multe persone se băteau în fața tuturor, un circ total cu trăsături de păr și altele. Am rămas uluit, mai ales că titlul la acest clip postat de un batjocoritor suna: “Uite ce fac “pocăiții!” Lumea nu știe că pocăința nu e un titlu, un nume, ci un mod de viață. Mai bine ar fi zis: “Uite ce fac infiltrații de prin Biserici!” Dar așa știe Satana să profite de ce tot el regizează prin oamenii slabi.
Dragi creștini de tot felul, dacă ați cunoscut harul lui Hristos, dacă ați luat parte și ați gustat din darul ceresc (Evrei 6:6), dacă ați fost transformați de Duhul și ați cunoscut acest har, nu vă mânjiți iarăși, pentru nimic în lume nu-L batjocoriți pe Dumnezeul care v-a sfințit, pentru că va fi vai și amar de voi și veți da socoteală de sângele celor care privesc la voi și zic: “Decât să mă pocăiesc ca acela, mai bine stau în păcatele mele!”
Poate că ați fost păgubiți, dar zice Apostolul Pavel (parafrazez): “De ce nu suportați mai bine paguba decât să vă judece lumea sau să vă duceți să fiți judecați de ei (1 Corinteni 6:1-11)?” Biserica lui Hristos nu este nici piață în care să faceți afaceri, nici talcioc, nici tribunal în care să vă căutați dreptatea, nici ring de box, nici platoul de filmare al vreunui show. Biserica lui Hristos este sfântă, iar cine pătează imaginea ei va fi judecat de sângele lui Hristos, pe care căutați să-L pângăriți. El nu se lasă batjocorit și nu uitați că și azi mor oameni din cauza nesăbuinței de a lovi în imaginea lui Dumnezeu!
Închei și eu ca Pavel, care le scria galatenilor: “După ce ați început în Duhul vreți să sfârșiți în firea păcătoasă?”

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.