După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 mai 2019

Creatoarea serialului FRIENDS e obligată de corectitudinea politică să-și ceară scuze retroactiv pentru glumele din film la adresa homosexualilor

Marta Kauffman, creatoarea seriei „Friends/ Prietenii” (1994-2004), pretinde că regretă glumele la adresa homosexualilor din serialul lansat în urmă cu mai bine de două decenii, potrivit unui interviu publicat de USA Today, citat de Știri pe Surse.

Producătorul executiv al serialului a explicat că, dacă ar relua serialul în vremurile actuale, ar schimba unele glume din scenariu, în special acele replici care făceau aluzie la homosexuali.

La întrebarea pusă de USA Today, „În afară de diferențele tehnologice precum robotul telefonic sau Internetul, care ar fi schimbările aduse filmului PRIETENII dacă l-ați produce în zilele noastre?”, Marta Kauffman a răspuns:

„Cred că în epocă nu dispuneam de suficiente cunoștințe despre persoanele transgender, deci nu sunt sigură că am folosit termenii corecți. Nu știu dacă aș fi știut acești termeni în epocă. Cred că asta e cea mai mare (schimbare pe care aș face-o).”

Realizatoarea și-a amintit că personajul Chandler avea un tată care era drag-queen (travestit) în Las Vegas, iar tânărul refuza să i se adreseze pe numele feminin.

Serialul a fost relansat în 2015 pe Netflix și are succes în rândul generațiilor tinere, însă criticile nu au întârziat să apară din cauza diferențelor de mentalitate față de societatea americană a anilor 90. Unii dintre spectatorii contemporani nu au gustat anumite replici considerate intolerante, dar care în urmă cu un sfert de secol stârneau amuzamentul unor generații mai puțin încorsetate de „corectitudinea politică”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.