După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 mai 2019

Tony Berbece 🔴 Ce au de învățat românii de la un politician corupt/condamnat


Românii ar trebui să învețe că foamea de putere și de bani înseamnă în cele din urmă prăbușire. Iubirea de bani, cum zice Scriptura, ne face să ne străpungem propria inimă cu o sumedenie de săgeți. Solomon a spus după ce a adunat cele mai multe averi prin zdrobirea propriului popor că totul e deșertăciune, iar singurele lucruri care contează sunt să te temi de Dumnezeu și să-l slujești, acestea sunt singurele lucru care nu-ți iau mințile, ci din contră, ți-le dau. A te pune în fruntea unei națiuni având o inimă egoistă și coruptă mi se pare cea mai mare nesăbuință.
Românii ar trebui să învețe că nu un partid politic sau nu doar niște oameni urăsc corupția, ci însuși Dumnezeu o urăște. El e Dumnezeul în al cărui Cuvânt stau cele mai multe legi împotriva nedreptății, El însuși se numește ca fiind Drept, El însuși se ridică împotriva corupției.

Românii ar trebui să învețe că un nume bun face mai mult decât tot argintul și aurul, degeaba ai pus mâna pe averi colosale dacă numele tău este înjurat și blestemat la orice colț de stradă. 

Românii ar trebui să învețe că în aceeași casă pot fi oameni buni și oameni răi, iar Dumnezeu este cel care înclină balanța de partea celor buni. Când cei răi dispar, Dumnezeu a pregătit deja oamenii buni care să le ia locul, cum Samuel era deja pregătit chiar în casa coruptului Eli ca să-i ia locul acestuia. Daniel a stat lângă cei mai corupți împărați, iar la momentul oportun Dumnezeu l-a făcut să strălucească și să fie o mărturie. Cred din toată inima că în orice partid din România binele va învinge. Cred din toată inima că este o trezire în lumea politică din România, cred din toată inima că lecția a fost învățată - corupția și imoralitate nu vor fi stâlpi buni pentru a face casă cu ei, ci mai degrabă un nisip care la prima ploaie îți fuge de sub temelie.

Sper din toată inima ca românii să învețe că hoția și miciuna sunt condamnate atât pe pământ cât și în Cer!

Cu prețuire, 
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.