După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 mai 2019

Florin Ianovici 🔴 Impresii

A fost închis un om, dar nu s-a deschis vreun viitor pentru noi. Suntem într-un moment în care trebuie să ne rugăm mai mult ca oricând.
Un PSD rănit, dar încăpățânat, va conduce în continuare țara. Mi-e greu să urmăresc până și o simplă declarație a doamnei Dăncilă datorită ridicolului de care s-a înconjurat.

Un PNL câștigător în condițiile date este o normalitate. Nu știm însă sigur dacă toate voturile obținute de PNL sunt pro liberali sau anti Dragnea. Urmează un timp în care construcția, tematica, retorica, soluțiile vor propulsa PNL sau nu. Robert Sigartău e unul dintre motivele pentru care am speranță privind spre PNL.
USR PLUS este fără îndoială un alt câștigător. Capitala e USR PLUS în mare parte, diaspora în majoritate și segmentul tânăr a votat alianța. Într-un fel mă bucur pentru faptul că au reușit o ieșire din inerție a electoratului și au beneficiul neguvernării, dar mă tem pentru că au adoptat fără echivoc agenda politica unei Europe secularizată, anticreștină.
Peter Costea a fost votat de aproximativ 150.000 de persoane. E o cifră respectabilă. Era o șansă să dovedim că putem conta atunci când suntem uniți, dar libertatea conștiinței trebuie să primeze. Faptul că cei din conducerea cultelor nu l-au recomandat, nu e o surpriză. Nu cred că această recomandare făcea vreo diferență. Era nevoie de o mai mare notorietate, o abordare tematică mai largă și câteva proiecte realizate. Probitatea, simplitatea și căldura lui Peter Costea vor duce în timp la rezultate. Știu că deja pregătește un nou proiect. Mă simt onorat că am susținut pe Peter Costea.
Pro România este singura ecuație neînțeleasă de către mine. Scorul obținut nu îl pricep. Rămâne să îmi dau seama.
PMP este o surpriză plăcută. A abordat teme naționaliste și reprezintă o contrapondere a ofensivei neo marxiste.
Propun ca UDMR să nu mai participe la niciun vot ca să economisim 450.000 de buletine pentru votare...
ALDE învață o lecție ustrurătoare: spune-mi cu cine te însoțești ca să îți spun...ce scor electoral ai.
Am votat pentru referendum și nu e o surpriză rezultatul. Românii au ținut să spună ce gândesc despre corupție. Să nu se mintă singur președintele că a obținut el acest vot chiar dacă a dobândit un plus de imagine.
Într-un final cred că cel mai mare câștig al alegerilor europarlamentare este numărul impresionant al alegătorilor. Când ne asumăm responsabilitatea votării putem dejuca multe scheme murdare.
Dacă cineva e de părere că cei credincioșii nu trebuie să se implice în alegeri, le propun să mediteze la următorul verset: ,,precum în cer și pe pământ...’’
Dumnezeu să ocrotească România
foto Alex Costache facebook
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.