După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 mai 2019

Peter Costea 🔴 O comunitate de jumătate de milion de oameni onești – visăm prea mult sau avem credință?

Am sentimentul că într-o săptămână, cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu, vom putea constitui în România o comunitate a oamenilor care prețuiesc valorile din care pot face parte, cel puțin, jumătate de milion de cetățeni care, sperăm, ne vor vota la alegerile europarlamentare.
Vă invităm să faceți parte din această comunitate pentru că nu aveți nimic de pierdut. Până acum am fost înșelați de partidele politice. Am inițiat proiectul de modificare a art. 48 din Constituția României privind căsătoria, iar în octombrie politicienii au făcut tot ce le-a stat în putere să se asigure că nu ne vom atinge obiectivul. Evident, fac referire la referendumul pentru familie din octombrie anul trecut.
Va fi o comunitate puternică, un început bun, care va transmite celor care pretind să ne reprezinte în Parlamentul României și în Parlamentul European că nu vom mai accepta minciuni, obstrucționarea drepturilor noastre civile, iar dacă ei nu-și vor îndrepta comportamentul, îi vom abandona și vom fi obligați să ne promovăm singuri interesele prin măsurile și structurile constituționale pe care le avem la dispoziție.
Vă încurajez să vă alăturați acestei comunități de oameni cu valori care nu mai tolerează corupția, minciunile clasei politice și subminarea drepturilor noastre constituționale.

Votând pe 26 mai, vă veți alătura acestei comunități.


Votați în număr cât mai mare! Votați poziția 16! Votați Peter Costea! Votați proiectul nostru comun! Vă mulțumesc.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.