După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 25 aprilie 2019

Prof. Dana Caraman răspunde acuzațiilor site-ului Ziar de Cluj.ro privind "drama unei eleve ... batjocorită de profesori și colegi” la Liceul Pro Deo Cluj-Napoca

Scriu aceste cuvinte doar din consternarea ca o astfel de pseudo-știre ați postat-o pe un site de știri creștine fără a o verifica din documente existente. Incredibil dar adevărat. Ca a apărut pe Stiri de Cluj, e de așteptat, dar pe acest site de informații creștine?

Povestea de fata a pornit in data de 2 Martie 2018, când eleva (fiica) a domnului Mitrea a adus de acasă (din familia ei), din bucătăria părinților ei, brioșe in care au fost puse premeditat substanțe toxice, pentru a servi una din colegele ei căreia ii păstram aici anonimatul. Briosele au conținut substanțe toxice care au îmbolnăvit alți doi dintre colegii ei de clasa, nu pe colega vizata, care, fiind pofticioși, s-au repezit la brioșe.

Din respect pentru familiilor lor onorabile nu dam numele acestor elevi care au certificate medicale (fise de consultații) eliberate de serviciul UPU Copii Cluj-Napoca, in data de 2 Martie 2018. Am găsit acești elevi in stare critica in momentul când am intrat la ora, după ce vomasera de câteva ori pe parcursul pauzei și aveau o paloare ieșită din comun. Am chemat diriginta clasei care a anunțat părinții elevilor intoxicați, iar aceștia și-au dus copiii in serviciu UPU Copii Cluj.

E doar începutul poveștii. Vorbim doar de lucrurile dovedibile cu acte (de aceasta data medicale). Regret toate acuzele aduse la adresa școlii fără a verifica veridicitatea informațiilor. Ma întreb retoric, conform titlului grav al acestui articol-interviu ,,Drama unei eleve ... batjocorita de profesori și colegi”, cine a trăit drama, cine a batjocorit, cei intoxicați sau eleva care a intoxicat cu buna știință, premeditat, pe colegi cu brioșe aduse de acasă, coapte in cuptorul familiei? Nu e nevoie de răspuns.

Dana Caraman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.