După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 aprilie 2019

Cuplurile australiene cheltuiesc zeci de mii de dolari pentru a alege culoarea ochilor și sexul bebelușilor. Genetician: Este exact ce doreau să facă naziștii

Cuplurile australiene cheltuiesc 20.000 de dolari pentru a alege culoarea ochilor și sexul copiilor pe care îi vor avea, la o clinică din afara țării.

Această practică este contestată vehement de cei care susțin că ea a mintește de „ceea ce naziștii voiau să facă”, scrie Daily Mail.

Australienii care vor doar copii cu ochi albaștri și de un anumit sex apelează la Institutul de Fertilitate, care are clinici în Statele Unite, Mexic și India și care a dezvăluit recent că a ajutat 370 de cupluri australiene să aleagă sexul copilului lor.

Practica este însă interzisă în Australia.

Pe lângă alegerea sexului copilului, 14 cupluri au plătit alți bani controversatului institut pentru a selecta culoarea ochilor copilului lor, albastrul fiind cel mai cerut.

În 2009, clinica a încercat să vină cu o nouă „ofertă” în întâmpinarea clienților. Doritorii puteau să aleagă nu numai culoarea ochilor și genul, ci și culoarea pielii și a părului.

Practica a fost eliminată în decurs de câteva săptămâni în urma criticilor opiniei publice, dar clinica a continuat să ofere servicii pentru sexul copilului și culoarea ochilor.

Un genetician din Brisbane, care a ajutat la interdicția privind utilizarea fertilizării in vitro pentru alegerea sexului sau a aspectului copilului, a crticat dur această practică. Profesorul David Coman a numit selecția culorii ochilor drept „eugenie”, considerând-o „extrem de inadecvată în cultura australiană”. ”Este ceea ce naziștii doreau să facă - eugenia”, a declarat el pentru The Sunday Mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.