După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 martie 2019

Mitraș Dudaș la Aleșd, seminar pentru cupluri: ”Ce facem cu banii în vremuri de criză financiară?”

Sîntem creștini, ne rugăm în fiecare zi rugăciunea Tatăl Nostru! O afirmație din această rugăciune ne obligă să ne încredem în Cineva de dincolo de cele văzute pentru a trăi în vizibil și palpabil. Plonjăm în credință pentru cele trebuincioase zilei de azi și celei de mîine.

Sîntem, din cîte se pare, înaintea unei alte crize economice, probabil mai gravă decît cea din 2008. Vom supraviețui oare din punct de vedere financiar?
Nu ne mai descurcăm cu banii!!! Ce facem?
Împrumutăm din bănci sau nu? Cum economisim, avînd atît de puțini bani oricum? Cum le oferim un viitor mai bun copiilor noștri? Am construit o casă prea mare, o întreținem greu! O vindem sau nu? Îi convingem pe copii să se mute cu noi? Dar nu vor! Avem investiții în terenuri la țară! Ni le-au lăsat părinții și bunicii. Ei au trecut către cele veșnice. Noi ce să facem cu ele? Oricum nu vom face noi agricultură? Cum ne putem reduce cheltuielile? Cum putem administra mai bine banii pe care îi cîștigăm cu atîta sudoare?
La acestea și la alte întrebări va încerca să răspundă consultantul financiar Mitraș Dudaș, unul dintre fondatorii unei mari și cunoscute bănci din România, invitatul nostru la întîlnirea familiilor tinere de la Aleșd de Sîmbătă, 30 martie.
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.