După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 decembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Despre “încuiații” care au votat la Referendum și indiferența celorlalți


Un prieten îmi povestea că o doamnă i-a făcut idoți pe toți cei care au mers să voteze la referendum, că e o problemă care nu ne privește, nu ne afectează și nu trebuie să ne băgăm.
La scurt timp această doamnă a fost chemată la școală pentru că fiul ei se comporta ciudat, era foarte vulgar, neastâmpărat și uneori violent. Așadar, l-a interogat pe fiul ei să vadă care este cauza comportamentului său, de ce dintr-o dată s-a schimbat colosal în rău?
Mare i-a fost șocul când a aflat că la bloc are un “prieten” de o anume orientare care i-a arătat niște filmulețe “interesante” cu explicit sexual și apoi a făcut și niște “practică” cu el. De aici comportamentul i s-a degradat drastic. Practic acest băiețel, abia intrat în adolescență, a avut parte de hărțuire sexuală din partea unui tânăr.
Vă imaginați disperarea acelei mame? Vă imaginați că nu se mai poate bucura că românii au stat indiferenți la Referendum și că au strigat în cor: “Nu e problema noastră!” Sau: “Dragnea ne fură voturile!” Prin indiferența de la Referendum am îngroșat și mai tare obrazul unor neastâmpărați care consideră acum că România e paradisul lor, numai bun să-și facă nebuniile nestingheriți.
Dragilor, nu există expresia: “Nu e treaba mea!” Dacă azi se fură în casa vecinului, iar tu vezi hoțul și taci, mâine se va fura de la tine. Dacă azi ne ridicăm împotriva violului pentru că fata unuia a fost agresată, iar dacă tu taci, mâine fetele tale o pot păți, dacă azi se ridică poporul împotriva spurcăciunii acesteia sexuale, iar tu taci, mâine va ajunge la copiii tăi în diferite forme.
Așadar, condamnă păcatul de orice formă, stricăciunea și depravarea sexuală, pentru că te privește și pe tine și pe casa ta și pe nepoții care vor veni după tine. Spune “Nu” hotărât și nu mai dormi pe minciuna: “Nu-i treaba mea, nu-i casa mea, nu-i patul meu!”

Noi știm doar de Sodoma și Gomora, dar au fost și alte cetăți care au pierit împreună cu ele din cauza indiferenței lor, ușor a pătruns spurcăciunea și în ele până la distrugere. Când a venit focul pe toate le-a pârjolit. N-ai unde să te ascunzi, așadar luptă pentru liniștea ta, altfel cu toții vom suferi!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.