joi, 21 martie 2019

Iohannis a comis o greșeală imensă – ar putea să-l coste alegerile! A uitat că ”infatuații” reprezintă în primul rând asociațiile care au strâns semnăturile, dar și Biserica Ortodoxă Română, plus cultele neoprotestante...

O greșeală care poate scoate împotriva lui persoane care nu au legătură cu PSD, dar care îl văd acum ca simbolul anti-tradiție românească - înfrângerea lui în alegeri poate deveni un fel de revanșă pentru milioane de români non-politici
BUCUREȘTI, Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum se știe, preşedintele Klaus Iohannis a participat la dezbaterea ”Președinte sau cetățean/ om politic și societate civilă”, organizată în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului de către Asociația One World Romania.
----------
Deci, după ce i-a numit ”infatuaţi care au propagat ura” pe cei care au apărat tradițiile, familia și moralitatea creștină, Iohannis le-a și desconsiderat rolul ! Iar în viziune președintelui, eșecul SINGURULUI demers popular pentru românism, înseamnă că ”Românii au arătat că sunt un popor deschis”.

În aceste condiții, Iohannis a redeschis tema Referendumului pentru Familie – iar jignirea adusă celor care au inițiat mișcare într-un simbol anti-Referendum pentru Familie, iar înfrângerea lui în alegeri poate deveni un fel de revanșă pentru cei care au remușcări și regretă eșecul respectivului Referendum – și vorbim de milioane de români non-politici.

Adică, o greșeală care poate scoate împotriva lui persoane care nu au legătură cu PSD, cu politica, dar care îl văd în acest moment ca simbolul anti-tradiție românească. Concret – este greșeala care îi poate fi fatală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.