luni, 25 martie 2019

Avertizări pentru Iohannis la Marşul pentru Viață de la Oradea 🔴 Pastorul Petru Vidu l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu a susţinut referendumul pentru familia tradiţională, ameninţând că românii vor boicota Referendumul pentru Justiţie din luna mai...

Piaţa Unirii s-a umplut sâmbătă, la prânz, de oamenii care au participat la ediţia din acest an a Marşului pentru viaţă. Evenimentul a fost organizat cu scopul de a atrage atenţia asupra unui fenomen: avortul.

Din Piaţa Unirii, manifestanţii au plecat în marş spre Republicii şi au traversat strada Magheru până la Catedrala Ortodoxă din Centrul Civic. Manifestarea a fost una paşnică, iar participanţii au purtat în mâini afişe cu mesaje, precum: ,,Copiii sunt iubire”, ,,Noi alegem viaţa”, ,,Spune <DA> vieţii încă de la concepţie”, ,,Fiecare viaţă este un dar de la Dumnezeu”, ,,Cum să meargă ţara bine cu milioane de nepedepsite crime?’’, ,,Biblia ne învaţă că toţi avem dreptul la o inimă. Opriţi Avortul! ”. Pe lângă feţele bisericeşti, la manifestare au participat deputatul Szabo Odon şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Traian Bodea.
Continuarea pe www.bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.