duminică, 24 februarie 2019

USR a bifat o premieră „istorică”: are primul candidat homosexual din politica românească. Înscris pe listele acestui partid, Adrian Coman, românul care și-a cerut dreptul său la familie ca persoană gay, vrea să devină primul europarlamentar gay din istoria României...

USR, singurul partid care s-a opus organizării referendumului pentru redefinirea familiei, ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, ar putea avea primul europarlamentar gay din istoria României.
Este vorba chiar de Adrian Coman, românul care și-a cerut dreptul său la familie ca persoană gay. „Am devenit membru USR și mi-am depus candidatura pentru selecția internă a candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2019 a transmis Adrian Coman, citat de Noizz.ro.
Reamintim că, în urma demersurilor lui Adrian Coman, Curtea Europeane de Justiție (CEJ) a obligat România să recunoască, pe teritoriul său, căsătoriile încheiate în alte țări, între persoane de același sex. Decizia a avut urmări și în țări precum Polonia, Slovacia, Bulgaria, Lituania și Letonia.
Adrian Coman a declarat că dorește să ducă mai departe lupta pentru egalitate în Parlamentul European și s-a înscris în competiția internă a Uniunii Salvați România pentru desemnarea candidaților la alegeri europarlamentare ai acestui partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.