După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 februarie 2019

Tony Berbece 🔴 Preoți cu cruce-n frunte și țigara-n gură


Circulă pe Facebook un filmuleț cu un preot care fumează într-un bolid de lux și care îl sfătuiește pe proprietar să-și sfințească mașina că e musai.
Pentru mine nu există preoți care să drăcuie sau să înjure, care să fumeze, care să bea cot la cot cu bețivii satului și cu nuntașii cei mai experimentați, pentru mine nu există preoți care să vorbească despre femei cu enoriașii ca cei mai experimentați curvari, pentru mine nu există preoți care să nu fie sfinți cum Hristos ne cere.
Preoții/pastorii care au îndrăznit să intre în slujba Domnului, dar care sunt ilustrarea perfectă a zicalei “Fă ce zice popa nu ce face popa!”, pentru mine sunt infiltrații Satanei în sânul Bisericii, sunt cei mai mari hulitori ai Numelui lui Hristos, sunt cea mai mare pricină de poticnire, atrag cel mai mare dispreț față de credință. Ei vor da socoteală si vor plăti cum nici cel mai mare păcătos nu va plăti prețul păcatelor lui. Cum bine ne spune Iacov: “Frații mei, să nu fiți mulți învățători, căci știți că vom primi o judecată mai aspră.” (Iacov 3:1).
Pentru preoți/pastori/lideri spirituali și pentru orice credincios trebuie să sune mai tare ca orice clopot sau orice toacă următorul verset: “Oricine rostește Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!” (2 Timotei 2:19).
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.