După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 februarie 2019

Tony Berbece 🔴 Navratilova atacată de “ai ei”


Fosta mare tenismenă, Martina Navratilova, de o altă orientare sexuală decât cea naturală, și-a exprimat dezgustul față de bărbații care se declară de sex feminin doar pentru a putea concura la categoria aceasta, evident pentru a câștiga trofeele feminine, trofee pe care la categoria masculină nu le-ar fi putut obține.

Navratilova a spus clar că este dovedit științific că femeia este constituită diferit față de bărbat. Diferențele fizice și de rezistență sunt clar diferite. E o lașitate să concurezi împotriva unei femei fără a ține cont de avantajele naturale pe care un bărbat le are. Aceasta fiind o escrocherie.
Însă cei din tabăra ei nu au fost de acord și au răspuns atacând-o vădit pe Martina, acuzând-o de homofobie și de “nedreptate”. Aceștia au invocat iar știința, care le-ar da dreptate, când de fapt știința și medicina îi contrazic clar.
Științific există cel puțin 5000 de diferențe fiziologice între bărbat și femeie, de la textura părului, a pielii, a oaselor, a mușchilor, până la felul în care e alcătuit creierul, de la aparatul genital până la mentalitate, în toate e o mică diferență pentru că am fost concepuți pentru scopuri diferite dar complementare.
Și mie, când am fost la Antena 1 cu cazul unui băiat eliberat de o patimă de genul, mi s-a aruncat în față același praf al minciunii: “Există dovezi științifice că...” De fapt nu există nicio dovadă științifică care să ateste că un om se poate naște în trup de bărbat, dar cu creier și mentalitate de femeie sau invers. Totul e o alegere, alegem ce vrem să fim și cum să ne comportăm, iar acest lucru atrage anumite consecințe de care suntem răspunzători.
Așadar avem încă o dovadă cănd se încearcă să se bage pumnul în gură nejustificat, fără argumente și dovezi, ci doar așa pentru simplul acuz de “homofobie”. O minciună cu care se manipulează grosolan societatea.
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.